Επιλογή Σελίδας

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΓΑΣ Σβορώνου με τον προτελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τους Σβορωνιώτες να επικρατούν με 2-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη (απουσίασε από το γήπεδο καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19) πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στον αδύναμο Αχιλλέα που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με εννέα ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Δελαβερίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10′ προωθώντας τη μπάλα στο κενό τέρμα έπειτα από “σπάσιμο” του Ν. Βούλγαρη.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε από τον Σαρρή στο 15′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μία ακόμη ασίστ του Ν. Βούλγαρη.

Πέρα από τα δύο γκολ, η ομάδα του Σβορώνου έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες, σε έναν αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με χαλαρή προπόνηση, μιας και η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Η βαθμολογική διαφορά των οκτώ βαθμών ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” και τον Βατανιακό παρέμεινε, με τον ΓΑΣ να φτάνει τους 65 βαθμούς έναντι 57 της ομάδας του Βατάν.

Ο Αχιλλέας έμεινε στους 11 βαθμούς και στην προτελευταία θέση και στις 3 εναπομείνασες αγωνιστικές θα προσπαθήσει να προσπεράσει τον Αετό Καταλωνίων που είναι 1 βαθμό πιο πάνω, προκειμένου να έχει περισσότερες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι εάν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παραμείνει στη Γ’ Εθνική και ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας ανεβεί στη Γ’ Εθνική, θα πέσει μόνο 1 ομάδα στη Β’ κατηγορία. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ένα από τα δύο ενδεχόμενα που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα πέσουν 2 ομάδες ενώ αν αποτύχουν ο Εθνικός να παραμείνει και ο πρωταθλητής να προβιβαστέι, θα υποβιβαστούν 3 ομάδες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς την Κουρινιώτη και τον Λυκόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Σ. Κέπεντζης): Αδάμος (46′ Ξανθόπουλος), Βούλγαρης Ν., Βούλγαρης Χ., Γκαράτζιας, Τροΐρης (46′ Μακράκης), Δημητρουλόπουλος (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Καρτσαμπάς, Ζώβληκας, Σαρρής, Δελαβερίδης, Καραμανώλας (46′ Λαγδάρης).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Αμβροσιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Τσεντίδης, Καραγκούνης, Ευθυμιάδης, Σιαμάγκας, Μπαμπούλης, Καραγκούνης, Γαβρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This