Επιλογή Σελίδας

Πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει την παραμονή του απέσπασε ο Απόλλωνας Πόντου από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι «κοκκινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ΑΣΑ για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής και βρίσκονται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Απόλλωνας Πόντου έβγαλε χαρακτήρα καθώς είδε την Αναγέννηση Καρδίτσας να προηγείται στο 40′ με τον Λαγό και παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καλαϊτζίδη στο 54′, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ρούνεϊ.

Η ΑΣΑ με την απώλεια στην Ευκαρπία, χάλασε το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων και έχασε κι άλλο έδαφος για την κορυφή έπειτα από τη νίκη της Βέροιας.

Το φιλμ του αγώνα

6′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Μπραμπίγια από πλάγια, η μπάλα πέρασε με δύναμη ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

9′ Ο Ενομό ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε την κοντινή σέντρα και ο Ρούνεϊ στην κίνηση βρήκε τη μπάλα πιο ψηλά στο κεφάλι, αστοχώντας από πολύ κοντά.

18′ Σε μπαλιά του Πάτι ο Κοτσώνης γκρέμισε καθαρά τον Κουακού που έφευγε μόνος στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο ρέφερι δεν καταλόγισε τίποτα!

40′ ΓΚΟΛ. Σε ανύποπτη φάση η μπάλα έπεσε μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και ο Λαγός από πολύ πλάγια “κεραυνοβόλησε” τον Πίτκα.

54′ Κόκκινη κάρτα στον Καλαϊτζίδη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκόλια.

58′ Ο Ρούνεϊ πλάγια στη μικρή περιοχή και σουτ, ελάχιστα άουτ.

63′ Μακρινό δυνατό σουτ από τον Μπραμπίγια, αποκρούει ο Πίτκας.

70′ ΓΚΟΛ. Σέντρα του Ενομό από αριστερά και ο Ρούνεϊ με κεφαλιά ισοφαρίζει.

73′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση όταν μετά την ατομική ενέργεια του Σταμόπουλου, Γκίνη και Αθανασιάδης, διαδοχικά, δεν σκόραραν από πολύ κοντά.

84′ Σουτ του Αθανασιάδη από πλάγια, στα χέρια του Πίτκα, που μπλοκάρει.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Τσιμίκας (32′ Σουντουρά), Καλογέρης, Κουακού Αμαραντίδης, Ελλέ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας (90′ Πολίτης), Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Δημούτσος, Λαγός, Πλέγας (82′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης, Μπενγκόα (46′ Γκίνη), Μπραμπίγια (82′ Βιδάλ)

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This