Επιλογή Σελίδας

Έναν βαθμό από την προνομιούχο 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, εάν αυτά πραγματοποιηθούν, βρίσκεται ο Ατρόμητος Κατερίνης που κέρδισε με 4-2 την ΑΕ Καρίτσας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 38 βαθμούς και “έπιασε” στην 5η θέση την 25η Μαρτίου που έμεινε στο “Χ” με τον Θερμαϊκό Κορινού, ενώ μαζί τους βρίσκεται και ο Δίας Δίου που επίσης νίκησε.

Και οι τρεις ομάδες έχουν από πάνω τους την Αναγέννηση Κολινδρού που έχει 39 βαθμούς.

Η ΑΕ Καρίτσας έμεινε στους 19 βαθμούς και στην 11η θέση, παραμένοντας στο +7 από τον 12ο Αετό Καταλωνίων και καλείται στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα για να μη μπλέξει σε… περιπέτειες υποβιβασμου.

Το σκορ για τον Ατρόμητο άνοιξε στο 19′ ο Α. Παναγιωτίδης στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ατρομήτου, ο οποίος μετά από φάουλ που εκτέλεσε γρήγορα ο Γ. Παναγιωτίδης, βγήκε τετ α τετ με τον Ίτσιο και τον νίκησε κάνοντας το 1-0.

Οι Καριτσιώτες “απάντησαν” άμεσα με τον Γιαζιτζόγλου να κάνει το 1-1 στο 20′ με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 29′ ο Καραγκιοζίδης που επίσης επανεμφανίστηκε στην ενδεκάδα του Ατρόμητου έβγαλε έξοχη μπαλιά στον Ιωαννίδη, αυτός με τη σειρά του τροφοδότησε τον Α. Παναγιωτίδη που αν και θα μπορούσε να εκτελέσει ο ίδιος, προτίμησε να δώσει “έτοιμο γκολ” στον Στραβογιάννη που προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η ομάδα της ΑΕ Καρίτσας αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο από το 50′ όταν ο τερματοφύλακας Ίτσιος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα διότι έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.

Τη θέση του Ίτσιου κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων πήρε ο Γιαζιτζόγλου, ελλείψει δεύτερου τερματοφύλακα στον πάγκο.

Στο 60′ ο Καραγκιοζίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Στραβογιάννης πήρε την κεφαλιά, ο Χρυσόπουλος στο δεύτερο δοκάρι “έσπασε” τη μπάλα στον Μαλεζά ο οποίος σε κενό τέρμα πέτυχε το 3-1.

Ο Α. Παναγιωτίδης στο 70′ με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Η ΑΕ Καρίτσας μείωσε σε 4-2 στο 75′ όταν μετά από σουτ του Μητράκα, ο Γκούτζας απέκρουσε όμως η μπάλα χτύπησε στον Μαλεζά και κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Οι “κιτρινόμαυροι” ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννεά ποδοσφαριστές λόγω αποβολής του Χασιώτη με δεύτεηρ κίτρινη κάρτα στο 87′ (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 23′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γκούτζας, Σατσίδης, Σταλίκας (72′ Μαντζαρίδης), Μαλεζάς, Χαλκίδης, Παναγιωτίδης Γ. (72′ Medolli), Ιωαννίδης, Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης (81′ Πατσιοδήμος), Παναγιωτίδης Α. (81′ Κατσαμάγκας), Καραγκιοζίδης (68′ λ.τ. Περγκεγκάι).
ΑΕ Καρίτσας (Χρήστος Βελώνης): Ίτσιος, Γουλαντάς, Φακίτσας, Βελώνης, Γούτσιος (66′ Παπαϊωάννου), Σάμπα, Γιαζιτζόγλου, Κόσμιδης, Χασιώτης, Μητράκας, Γκίνας (46′ Γκαντάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This