Επιλογή Σελίδας

Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Αναγέννησης Κολινδρού και να την ξεπεράσει στη βαθμολογία η 25η Μαρτίου που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Θερμαϊκό Κορινού στο “Γεώργιος Ασλανίδης”, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη προηγήθηκε δύο φορές όμως οι παίκτες του Μάκη Κωνσταντινίδη βρήκαν ισάριθμες φορές την “απάντηση” ενώ είχαν και δοκάρι στο 30′.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 45’+2′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Το χρονικό σημείο στο οποίο δέχτηκαν το γκολ οι Κορινιώτες δεν τους επηρέασε με τη φιλοξενούμενη ομάδα να… πληρώνει τους αντιπάλους της με το ίδιο νόμισμα, και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Παρδάλη στο 47′, ξεκινώντας ιδανικά το β’ μέρος. Ο ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκεβρέκη και με “λόμπα” τον νίκησε, “γράφοντας” το 1-1.

Στο 72′ μετά από κεφαλιά των γηπεδούχων η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία από τα πόδια του Αντωνιάδη κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 2-1 για την 25η Μαρτίου.

Η ομάδα του Κορινού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 89′ όταν ο Μπαμέτας εκμεταλλεύτηκε συρτό γύρισμα από δεξιά και με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Έτσι, η 25η Μαρτίου έφτασε τους 38 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -1 από την 4η Αναγέννηση Κολινδρού, ενώ μαζί της είναι επίσης Δίας Δίου και Ατρόμητος που την “έπιασαν” στην 5η θέση.

Όσο για τους Κορινιώτες, έφτασαν τους 28 βαθμούς, παραμένοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Αν. Ασλανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Στρατής, Μήτρας, Τσιντώτας, Ξενόπουλος (58′ Καλαϊτζής), Οικονόμου, Παυλίδης, Χαρτοματζίδης, Γκουνέλας (75′ Γκουλαξίδης), Καλαμπάκας, Παπαδόπουλος.

Θερμαϊκός Κορινού (Μάκης Κωνσταντινίδης): Βασιλειάδης, Καραμανώλας, Πολυχρονιάδης, Μπαμπέτας, Αγγελάτος, Κέλο (46′ Τρούμπαλος), Πιατίδης, Νταντίνης, Χνούδας, Παρδάλης, Αντωνιάδης (79′ Ζαπουνίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This