Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με τη μαθηματική είσοδό της στα πλέι οφ, εφόσον αυτά γίνουν, βρίσκεται η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 που κέρδισε στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης τον Άρη Κοκκινοπλιτών με 1-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα έφτασε τους 49 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +11 από 25η Μαρτίου, Δία Δίου και Ατρόμητο Κατερίνης, ενώ αύξησε την απόστασή της από την 4η Αναγέννηση Κολινδρού.

Ο Άρης έμεινε στους 20 βαθμούς και στη 10η θέση όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στο +8 από τον 12ο Αετό Καταλωνίων και είναι απίθανο να κινδυνέψει.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 64′ ο Κατσιούλης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Άρης Κοκκινοπλιτών: Μιχαηλίδης, Ndiaye (46′ Γεμενετζίδης), Μπιτσάνης, Σαββίδης, Σκαμπαρδώνης Β., Παπαγιαννόπουλος Σ., Μουρατίδης, Μάρκου, Παπαγιαννόπουλος Α., Χρυσόπουλος, Μπαλαούρας (46′ Δημητριάδης).

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Μάλα, Κυλώνης, Σκαμπαρδώνης Γ. (72′ Ίτσιος), Σιδηρόπουλος, Μυρωτής, Παντζιάλας, Γιώτσας, Τσινίκος (57′ Κουσουρής), Μιχαηλίδης (81′ Κουλουκουριώτης), Κατσιούλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This