Επιλογή Σελίδας

Μετά από αρκετά καλό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες ο Π.Ο. Ελασσόνας…«στραβοπάτησε» για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στην έδρα του, αφού ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Παλαμά με 1-2.

Οι γηπεδούχοι, που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους.

Ο μαχητικός Ατρόμητος Παλαμά από την άλλη, με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι πήρε τελικά τη νίκη δίνοντας ελπίδες στον αγώνα που κάνει για την παραμονή στην κατηγορίας.

Το «φρεσκάρισμα» στη σύνθεση του που επιχείρησε στο β΄ ημίχρονο ο Βαγγέλης Μόρας δεν έφερε αποτέλεσμα και τελικά η ομάδα του Κώστα Κατσάρα «απέδρασε» από την Ελασσόνα με ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Το φιλμ του αγώνα:

19΄ : Ανατροπή μέσα στην περιοχή του Κοντού των φιλοξενουμένων από τον Περτζιόνι, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι εις βάρος του Π.Ο.Ε. Την εκτέλεση από την «άσπρη βούλα» αναλαμβάνει ο Σιβέριο, που ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.

25΄ : Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν το σουτ του Γκουντρουμπή από καλή θέση φεύγει άουτ.

26΄ : Αναστάτωση στην περιοχή της εστίας του Παλαμά, με τον Καραμούλα να σουτάρει υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ Κουτσόπουλο να διώξει τη μπάλα την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

28΄ : Οι Ελασσονίτες επιμένουν, με το νέο σουτ από δεξιά του Καραλούλη να φεύγει μόλις άουτ από τα δοκάρια του Κουτσόπουλου.

29΄ : Επιτυχημένη συνεργασία των παικτών του Π.Ο.Ε. καρποφορεί, όταν ο «συνήθης ύποπτος» Γκουντρουμπής με δυνατό σουτ από καλή θέση «βρίσκει» δίκτυα και ισοφαρίζει, γράφοντας το 1-1.

45+ ΄ : Κίνδυνος στην εστία του Π.Ο.Ε. από…εκτέλεση κόρνερ από τον Κουρτεσιώτη, με τον γκολκίπερ Γκουτζουρέλα να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας και να μπλοκάρει ψύχραιμα με ωραία προσπάθεια.

46΄ : Με το «καλημέρα» του β΄ ημιχρόνου, ο διαιτητής του αγώνα βλέπει χέρι σε απομάκρυνση της μπάλας από αμυντικό του Π.Ο.Ε. και καταλογίζει νέο πέναλτι, με τους Ελασσονίτες να διαμαρτύρονται. Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Μπαλτάς, που στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Γκουτζουρέλα, γράφοντας το 1-2.

78΄ : Δυνατό σουτ του Κουκούλη από καλή θέση και ο έμπειρος τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μπλοκάρει σταθερά.

89΄ : Επικίνδυνο δυνατό σουτ του νεοεισελθόντα Χαλάτση φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κολορίζος, Φαρμάκης, Δοσκόρης(Φθιώτιδας).

Ελασσόνα (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Φουρκιώτης, Μπούσιας, Περτζιόνι(54΄ Λαγός), Μουστάκας(54΄ Μουλτσιάς), Ιγγλέζος(62΄ Ματούλας), Καραλούλης(62΄ Χαλάτσης), Γκουντρουμπής, Κουκούλης(82΄ Κοντοθανάσης), Καραμούλας.

Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Μετούσι(61΄ Γερεντές Θ.), Κουρτεσιώτης(56΄ Κατσιγιάννης), Γερεντές Γ., Οικονόμου, Μπούσδρας, Αλτάνης, Αναγνώπουλος, Μπαλτάς, Κοντός(56΄ Ζάγκος Ηλ.), Σιβέριο(61΄ Έμερσον).

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This