Επιλογή Σελίδας

Ούτε η Αναγέννηση Κολινδρού κατάφερε να φρενάρει τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου που πέρασε από το “Ηλίας Δούλιας” επικρατώντας με 1-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη διατηρήθηκε στο +8 από τον δεύτερο Βατανιακό με 62 έναντι 54 βαθμών ενώ τα “τσακάλια” που είνα στην 4η θέση έμειναν στους 39 βαθμούς και πλέον νοιώθουν “καυτή” την “ανάσα” των 25ης Μαρτίου, Δία Δίου και Ατρόμητου Κατερίνης που έχουν από 38 βαθμούς.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε με τον Δελαβερίδη στο 10′, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου “έγραψε” το 0-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκουδάρας, Λαδάς, Γούτσιος, Πατατούκας (88′ Καμπερίδης Χ.), Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Ματζουράκης, Αποστολίδης, Καμπερίδης Β..

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Βαρβούτης): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (90′ Κατσιαμήτας), Τροΐρης, Δελαβερίδης (71′ Ζώβληκας), Κυρτέγος (90′ Γκαράτζιας), Καραμανώλας (81′ Καρτσαμπάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This