Επιλογή Σελίδας

Στο -1 από την 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται πλέον ο Δίας Δίου επιβλήθηκε με το ευρύ 6-2 του Αετού Καταλωνίων, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Αναγέννησης Κολινδρού από τον ΓΑΣ Σβορώνου και βρίσκεται “μια ανάσα” πίσω από τους Κολινδρινούς με 38 έναντι 39 βαθμών, ενώ τους ίδιους βαθμούς με τον Δία έχουν επίσης 25η Μαρτίου και Ατρόμητος Κατερίνης.

Ο Αετός έμεινε στους 12 βαθμούς και στη 12η θέση με τη διαφορά τόσο από την ΑΕ Καρίτσας που προπορεύεται όσο και από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ακολουθεί να παραμένει αμετάβλητη, στους 7 και στο 1 βαθμό, αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες με Δ. Λάζο και Πάγια όμως ο Δίας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με έξοχο γκολ του Μανίκα ο οποίος στο 32′ με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλαϊτζή.

Το 2-0 έγινε στο 42′ με κεφαλιά του Κυπαρίσση στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Λαζαρίδη από αριστερά.

Ο Αετός μείωσε σε 2-1 με μακρινό σουτ του Δ. Λάζου στο 44′ ενώ μόλις πριν ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Στο 65′ ο Χ. Καραθάνος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα το Μανίκα έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στον Δία.

Στο 68′ ήταν η σειρά του Δία Δίου να έχει δοκάρι με κεφαλιά του Λαζαρίδη.

Ο Αετός ξαναμπήκε στο παιχνίδι χάρη σε γκολ του Δούλαλα με προβολή στο 83′.

Η συνέχεια όμως ανήκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που έφτασαν στο 4-2 με διαγώνιο σουτ του Ν. Καραθάνου στο 86′, έπειτα από πάσα του Μανίκα.

Στο 87′ ο Χ. Καραθάνος με σουτ στην κίνηση έπειτα από τροφοδότηση του Μανίκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2.

Το τελικό 6-2 διαμορφώθηκε στο 88′ με βολίδα του Λαζαρίδη αρκετά μακριά από την εστία του Καλαϊτζή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Αδαμαντίδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Π. Σαρπότας): Καραίσκος, Λαζαρίδης, Αλεξανδρίδης (72′ Πείδης), Αράπης (86′ Τσαούσης), Καλουσίδης, Μότσιας, Ν. Καραμήτος (81′ Συρανίδης), Χ. Καραθάνος, Κυπαρίσσης (81′ Ν. Καραθάνος), Παγωνίδης, Μανίκας (86′ Αμανατίδης).

Αετός Καταλωνίων (Β. Παπαγεωργίου): Καλαϊζτής, Νταμπαλάκης (55′ Βασιουρής), Κουτσιαρής, Φωτόπουλος (72′ Δούλαλας), Μούστα, Πουτσίκης, Πότσι, Κατσάρας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This