Επιλογή Σελίδας

Δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, και ενώ νωρίτερα δεν το δόθηκε καθαρό πέναλτι, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης και πλέον η σωτηρία δυσκολεύει πάρα πολύ.

Η ομάδα της Πιερίας είδε τον διαιτητή Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας να αρνείται καθαρό πέναλτι του Δημητρίου στον Χατζηδίμπα στο 58′ και στο τέλος έφυγε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο δεχόμενη γκολ στο 90’+3′ από τον Καμπέρη.

Έτσι, οι Κεραμιδιώτες έζησαν το… ίδιο έργο σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, καθώς μετά την ήττα με 0-1 στο 90’+5′ από τον Ατρόμητο Παλαμά με ανύπαρκτο πέναλτι, έχασαν και σήμερα στις καθυστερήσεις, αυτή τη φορά χωρίς να τους δοθεί καθαρό πέναλτι νωρίτερα, κατά σύμπτωση από έναν ακόμη διαιτητή της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ήταν μια αναμέτρηση με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, μοιρασμένο, με δυνατά μαρκαρίσματα και συχνές διακοπές. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν περισσότερο επιθετικά έχοντας ένα καλό συρτό σουτ του Σιόβα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής στο 25′, με τη μπάλα να παίρνει και φάλτσα και τον Σταυρίδη να αποκρούει ενώ στο 42′ ο τερματοφύλακας του Εθνικού μπλόκαρε τη μπάλα προ του Βουρδάκη που διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο από αριστερά και μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ο Εθνικός για άλλο ένα παιχνίδι εμφάνισε δυσκολίες στο να γίνει απειλητικός, με εξαίρεση έναν ωραίο ομαδικό συνδυασμό που κατέληξε σε συρτό σουτ του Κοτσιαρίδη μέσα από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Σταυράκης, στο 52′.

Από εκεί και πέρα, παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι κατά διαστήματα στο β’ ημίχρονο, δε μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία της Δήμητρας.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δε βόλευε την ομάδα της Πιερίας που ήξερε ότι έπρεπε να ρισκάρει και να ψάξει το γκολ όμως αυτοί που το κατάφεραν ήταν οι Θεσσαλοί στο 90’+3′ με τον Καμπέρη να γίνεται κάτοχος της μπάλας αρκετά έξω από την περιοχή, να κάνει την κούρσα, να μπαίνει μέσα στην περιοχή από αριστερά και να στέλνει με σουτ τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σταυρίδη που παρότι τη βρήκε δε μπόρεσε να αποσοβήσει το 0-1.

Ο Εθνικός παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης με 26 βαθμούς, όμως πλέον απέχει 2 βαθμούς από την 7η Νέα Αρτάκη την οποία υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή σε ένα παιχνίδι – τελικό.

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης έφτασε τους 30 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση, έχοντας πλέον απόσταση 4 βαθμών από τον Εθνικό, από τον οποίον υπερέχουν στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χατζηβασιλείου με βοηθούς τους Τσεχελίδη και Πουλαδάκη (ΕΠΣ Μακεδονίας).


Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλλα, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου, Τσενικλής, Νομικός, Σεχολάρι, Κατσαμάγκας, Ξυδούς.
Στον πάγκο: Φυτόπουλος, Ζουκάν, Βαβατσιούλας, Σιδηρόπουλος.
Δήμητρα Ευξεινούπολης (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Λαμπος, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, Βουρδακης (88′ Διαμαντόπουλος), Καρράς, Δημητρίου (72′ Φαραντος), Αναστασίου, Σιόβας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This