Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Ηρακλής Λάρισας σημείωσε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά επί του Θησέα Αγριάς με σκορ 3-1 και έτσι συνέχισε το ίδιο δυναμικά στο μεγάλο στόχο της ανόδου.

Το ματς διεξήχθη στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, σημείωσαν και τρία και στο τέλος πανηγύρισαν άλλη μία νίκη.

Χατ τρικ ο έμπειρος φορ του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Αλεξίου. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι νικητές (αποβλήθηκε ο Κυριαλάνης προς το τέλος της αναμέτρησης).

Οι νικητές παίξανε ποδόσφαιρο κατοχής και με τρία προσωπικά τέρματα του Χρήστου Αλεξίου πήραν άλλη μία νίκη. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής θα πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο κόντρα στο Μακρυχώρι.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπρακαμόντε, Γκίκα, Ζαφειρίου και Αλεξίου, ενώ εκτέλεσαν και πολλά κόρνερ, αφού η πίεση ήταν ασφυκτική. Στο 30’ ο Μπρακαμόντε εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκίκα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Χριστίδης έπιασε το ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 45’ ο ίδιος παίκτης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, την κεφαλιά πήρε ο Αλεξίου με τον κίπερ της Αγριάς να σώζει σωτήρια. Ακριβώς η ίδια φάση δημιουργήθηκε μετά από δευτερόλεπτα αλλά πέρασε και αυτή ανεκμετάλλευτη.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 46’, στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους. Ο Κυριαλάνης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή της Αγριάς, με τον Αλεξίου να ανοίγει το σκορ (1-0).

Στο 67’ ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπάμης από κοντά έστειλε με σουτ τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 71’ ο Γκίκα έβγαλε νέα σέντρα από δεξιά, ο Αλεξίου με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο σκόρερ Αλεξίου έκανε και το 3-0 με ιδανικό τελείωμα στο 82’.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες. Στο 83’ ο Κυριαλάνης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφού ανέτρεψε τον Ιακωβίδη. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει για το τελικό 3-1.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου (78’ Βαγενάς), Κυριαλάνης, Αγρόδημος, Γκαλίτσιος, Μπάμης, Γκίκα (78’ Τάρτας), Μπρακαμόντε (52’ Λώττας), Αλεξίου (84’ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Χριστίδης (52’ Παπαδόπουλος).

Θησέας Αγριάς (Δημήτρης Κόφφας): Κοντοστάθης, Μπόρας, Κουκούτης, Σπάθης, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Σιώμος, Αλμασίδης, Δημουλάς, Τσιανάκας.

Έπαιξαν και οι: Μασούρας, Κουτσούκης, Καρατσώλης, Αλμπανίδης.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This