Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΟ Τρίκαλα παρά το φιλότιμο και την προσπάθεια των εναπομεινάντων παικτών είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των αγώνων της SL 2. Ειδικά όταν έχει απέναντι του ομάδες οργανωμένες και με πλήρες ρόστερ όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας οι διαφορές μέσα στο γήπεδο είναι εμφανείς απ’ όλους.

Στο σημερινό κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι τίποτα δεν θύμιζε τα παλιά. Ούτε ένταση, ούτε μάχες σώμα με σώμα, ούτε χαμός στις εξέδρες. Η μόνη ένταση που υπήρξε ήταν όταν μετά το 0-2 υπήρξε έντονη φραστική επίθεση από φιλάθλους του ΑΟΤ προς τον Ηλία Αϊβάζογλου.

Μέσα στον γενικό χαμό κάποιοι τα έβαλαν και με το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ κάτι που εξόργισε τους Κώστα Παρδάλη και Γιώργο Παναγιώτου μιας και είναι οι μόνοι που βάζουν πλάτη για να μην διαλυθεί τελείως η ομάδα.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την συνέχεια. Με πεσμένο ηθικό και με ελάχιστες επιλογές οι πιθανότητες για να καταφέρουν οι παίκτες το θαύμα της παραμονής μειώνονται εξαιρετικά…

Τα Τρίκαλα είχαν την κατοχή στο ξεκίνημα αλλά δεν απείλησαν καθόλου τον Γκέκα. Η Αναγέννηση αφού προειδοποίησε στο 15΄ με τον Σταμόπουλο που σημάδεψε στο δοκάρι κέρδισε το πρώτο της πέναλτι στο 16’. Ο Ριζογιάννης ανέτρεψε τον Μπραμπίγια και ο Μπενγκόα που ανέλαβε την εκτέλεση σημείωσε το 0-1.

Στο 42’ η Αναγέννηση κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Μπαξεβάνος βρήκε με το χέρι την μπάλα μέσα στην περιοχή. Αυτή τη φορά την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γκίνη που νίκησε και πάλι τον Περλέσι για να σημειώσει το 0-2.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στην επανάληψη με την Αναγέννηση να έχει τον έλεγχο του αγώνα, τα Τρίκαλα να μην απειλούν και το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ να έρχεται στο 66’ με κεφαλιά του Λαγού.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ.Τσιμεντερίδης του συνδέσμου Κοζάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Πράχαλη και Μπαλιάκα του ίδιου συνδέσμου. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπραμπίγια, Σταμόπουλο, Δημούτσο της Αναγέννησης

AO Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος (46’ Φουτσίνι), Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Πέλκας (46΄ Γκοβίνας), Ελευθεριάδης, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (81’ Γκιντεκέ), Μανίσογλου, Αουντίνο

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Δημούτσος (77’ Καρρίκι), Λαγός (67’ Μπάλλας), Μπενγκόα (67’ Βιντάλ), Γκίνη, Μπραμπίγια (77’ Πολίτης), Κλάους (85’ Μπιανκόνι)

Πηγή: Sport Τρίκαλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This