Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από την Φιλιππούπολη της Λάρισας. Επικράτησε δύσκολα 0-1 του Απόλλωνα και επέστρεψε στις νίκες. Η Βέροια είχε τον έλεγχο αλλά η πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου αλλά και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος δεν της επέτρεψαν να βρει ρυθμό.

Η Βέροια είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος. Απέναντι στην τριπλή ζώνη άμυνας του Απόλλωνα δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες, είχε όμως σουτ από καλές θέσεις μέσα στην περιοχή που δεν καρποφόρησαν.

Η πρώτη απειλή δημιουργήθηκε μόλις στο 5’ όταν ο Γιακουμάκης πέρασε την μπάλα στον Πασά αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 30’ βαθιά μπαλιά του Σκόνδρα έβγαλε σε θέση εκτέλεσης τον Γιακουμάκη, το σουτ του τελευταίου όμως κατέληξε άουτ. Στο 37’ πάλι ο Γιακουμάκης έκανε ένα σουτ, μετά από πάσα του Γαβριηλίδη αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 39’ ήταν η σειρά του Πασά να κάνει ένα σουτ από πλάγια θέση, εντός της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε ξανά άουτ.

Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και στο β’ μέρος και έβαλε την μπάλα στηνη αντίπαλη περιοχή. Στο 46’ στην πρώτη της επίθεση η Βέροια σημείωσε καθαρό με τον Φοφανά αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 69’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πόζογλου αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 74’. Ο Πόζογλου έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Πασάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87′ ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Καραμοκό δεν κατάφερε από πολύ κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα (έσωσε ο Πεταυράκης).

Απόλλων Λάρισας (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Καλούσης, Σταματής, Καραμόκο, Βίγια, Γιαννίτσης, Λουκάς (33′ λ.τ Λεμάνγκρ), Νούσιος, Κόζνι.

Βέροια ΝΠΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Παπαχρήστος (85′ Μπλέτσας), Κάτσε, Μούργος (85′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (66′ Καπνίδης), Φοφανά (58′ Πόζογλου), Πασάς.

Πηγή: Πληροφοριοδότης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This