Επιλογή Σελίδας

Τον “καλπασμό” του προς την Α’ κατηγορία συνεχίζει ο Αιγινιακός που πέρασε και από το “Ιωάννης Καλλιανίδης” επικρατώντας με 2-0 του Εθνικού Κατερίνης, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε τους 43 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +5 από τον δεύτερο Καλλιθεακό, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο καθώς δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό στο β’ γύρο.

Οι Σταθμιώτες που δεν έχουν κάνει ακόμη το ρεπό στο β’ γύρο έμειναν στους 13 βαθμούς και στην προτελευταία θέση μαζί με τον Νέο Παμβρυακό.

Οι Αιγινιώτες είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όμως στο α’ μέρος δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν τα καρέ του Αφατζάνη, με τον Εθνικό να αμύνεται επιτυχημένα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε και στο β’ μέρος, με τον Αιγινιακό να έχει με την την κατοχή και πρωτοβούλία αλλά να μη βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο 56′ η ομάδα της Βόρειας Πιερίας είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι μετά από λάθος έξοδο του Αφατζάνη. Ο Καπετάνος όμως που ανέλαβε την εκτέλεση “νικήθηκε” από τον γκολκίπερ του Εθνικού, ο οποίος διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του και κράτησε το μηδέν.

Το… γόρδιο δεσμό για τους φιλοξενούμενους “έκοψε” ο Δαραής στο 63′ ο οποίος με γυριστό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, πρόλαβε τους Γατσιό και Αφατζάνη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1, έπειτα από προσπάθεια του Παππά που βρήκε τη μπάλα μεσα στην περιοχή και της έδωσε ψηλοκρεμαστή τροχιά.

Στο 68′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αιγινιακού από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μιχαηλίδη, αυτός έκανε το συρτό σουτ, οι αμυντικοί του Εθνικού προσπάθησαν να απομακρύνουν όμως η μπάλα χτύπησε στον Μπουντάνι (διαμαρτυρήθηκαν για χέρι οι γηπεδούχοι) και στρώθηκε στον Παππά που μέ γυριστό συρτό οσυτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Κουκουβίτη και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Πασκάλι, Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης, Τζιάμας, Βαρνάς, Δελίδης (63′ Κουκοδήμος), Modiga (75′ Μητσιόπουλος), Δεληγιαννίδης, Τσικαδέρης (66′ Καραλής).

Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μιχαηλίδης (75′ Χαιρεκάκης), Κακατάσιος Η., Τσερόλας, Παππάς, Δαραής, Λαναράς (72′ Κακατάτσιος Χ.), Καπετάνος, Τσολακίδης, Ορφανίδης (85′ Ρούσσος), Μπουντάνι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This