Επιλογή Σελίδας

Έστω και με το “φτωχό” 1-0 ο Καλλιθεακός Καλλιθέας έκαμψε την αντίσταση της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου και συνέχισε νικηφόρα τη διαδρομή του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση παρέμεινε στο -5 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό μετά από 19 αγωνιστικές (38 έναντι 43), έχοντας κάνει και το ρεπό της εν αντιθέσει με τους Αιγινιώτες.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 21 βαθμούς και οι πιθανότητές τους να μπουν στην εξάδα των πλέι οφ μειώθηκαν καθώς έμειναν στο -6 από τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, ο οποίος όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο καθώς δεν αγωνίστηκε σήμερα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Φωτεινών.

Το “τρίποντο” για τους γηπεδούχους ήλθε στην εκπνοή της συνάντησης, με τον Τσιτλακίδη να “γράφει” το 1-0 στο 90′

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σκαμπαρδώνη και Λυκόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης, Μπαμπέτας, Γκόγκος (75′ Κωστόπουλος), Ιωάννου, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης (75′ Τσιρακίδης), Μαλιώρας, Ζωγράφος (65′ Παπαδόπουλος), Τσιτλακίδης.

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Σκουμπόπουλος, Νικολαΐδης, Γκουτζιάνας, Βασιουρής, Καλαϊτζής, Βανάσας, Εφραιμίδης Γ., Τσιγκαρόπουλος (52′ Σκραπαλής), Εφραιμίδης Β. (72′ Αργυρόπουλος), Μάνης (88′ Περιστερόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This