Επιλογή Σελίδας

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με αντίπαλο τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και είχε πολύ καλές στιγμές. Απείλησε τον Ηρακλή με φάσεις παικτών όπως οι Σουρλής και Κωστή. Παρόλα αυτά γκολ δεν μπήκε από καμία εκ των δύο ομάδων για να μείνει αυτό το 0-0.

Ο Ηρακλής ανέβηκε στο γήπεδο μετά το μισό του πρώτου μέρους με το σουτ του Ναπολιτάνο να φεύγει έξω ενώ ο Τζολάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 35′, όταν η μπάλα στο απευθείας κόρνερ των φιλοξενούμενων κατευθύνθηκε προς την εστία με τη βοήθεια και του αέρα. Ο Κωστή είχε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ που επιχείρησε στο δεύτερο λεπτό του 2ου ημιχρόνου έφυγε λίγο έξω.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μισό πήγε ακόμα περισσότερο στις σκληρές μονομαχίες, με τον χώρο του κέντρου να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Οι Μαρίνος και Νίκολιτς πέρασαν στις θέσεις των Λιάτσου και Κωστή με το παιχνίδι πάντως να κυλά χωρίς φάσεις. Στο 80ό λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αφού η σέντρα του Μπα από τα δεξιά δεν βρήκε σε ετοιμότητα τον Βοΐλη που χάνοντας το κοντρόλ, έχασε παράλληλα και την ευκαιρία να βγει απέναντι από τον Παλαβράκη. Στο 87′ ο Νίκολιτς έκανε με τη μία τη σέντρα ξανά από τα δεξιά ωστόσο η προβολή του Βοΐλη έφυγε ελάχιστα έξω και στις καθυστερήσεις η εκπληκτική ατομική ενέργεια του Νταμπό δεν έφερε το γκολ.

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Μπα, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ (88′ Νταμπό), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (65′ Μαρίνος), Βοΐλης (88′ Πινακάς), Ντόι, Κωστή (71′ Νίκολιτς) και Σουρλής.

ΠΟΤ Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής (46′ Χρουσιέλ), Α. Παπαστεγιανός, Πήλιος, Τομάς (90+2′ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (77′ Σίλβα), Πατράλης, Μασούρας (77′ λ.τ Κάκκο), Καρτσαμπάς (90+2′ Μπαστακός) και Άλεξιτς.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This