Επιλογή Σελίδας

Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι φωτογραφία όπως αυτή δεν μπορεί να… μείνει μεταξύ μας, αλλά χρειάζεται να τη δουν και οι πέτρες, εσείς φροντίσατε να το κάνετε… πράξη με εκατοντάδες αντίστοιχες φωτογραφίες, ποδοσφαιρικές και μη, στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης, εντός κι εκτός Πιερίας. Γι’ αυτό και μόνο, σας ευχαριστούμε από καρδιάς! 

Οι φωτογραφίες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, αλλά και παλαιότερες, από αγώνες όλων των ομάδων κι όλων των κατηγοριών, δημοσιεύθηκαν στο katerinisport.gr, στην πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας και έχουν ονοματεπώνυμο και υδατογράφημα (watermark). Οι χιλιάδες, χωρίς υπερβολή, επαγγελματικές φωτογραφίες, προϊόν μακρόχρονης εξειδίκευσης στο αθλητικό αντικείμενο, με καλλιτεχνικό υπόβαθρο, προσφέρθηκαν, κόντρα στο σύνηθες, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.  

Επειδή, όμως, αφουγκραζόμαστε την ανάγκη σας, όπως αυτή διατυπώθηκε, γραπτά και προφορικά, με δεκάδες αιτήματα, για χρήση των φωτογραφιών χωρίς watermark, αποφασίσαμε να τις προσφέρουμε σε όσες και όσους ενδιαφέρονται, σε ελκυστικά mini φωτογραφικά πακέτα με συμβολική τιμή, διατηρώντας την ελεύθερη και χωρίς αντάλλαγμα χρήση τους, στα ίδια επαγγελματικά πρότυπα, με watermark για όλες και όλους, όπως πριν. 

Χωρίς χρονοτριβή, λοιπόν, από εδώ και στο εξής σας προσφέρουμε (σε παρένθεση ο αριθμός των φωτογραφιών): 

  • Ψηφιακή Φωτογραφία χωρίς watermark (1): 3 ευρώ
  • Ψηφιακή Φωτογραφία χωρίς watermark (2-5): 2,5 ευρώ/ φωτογραφία
  • Ψηφιακή Φωτογραφία χωρίς watermark (6-10): 2 ευρώ/ φωτογραφία
  • Για άνω των 10 φωτογραφιών, ή για μαζική παραγγελία από σωματεία, το κόστος μπορεί να καθοριστεί μετά από επικοινωνία.

Προσφέρεται επίσης, η δυνατότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών σε διαστάσεις της αρεσκείας σας (το κόστος μπορεί να καθοριστεί μετά από επικοινωνία).

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τα αιτήματά σας μπορείτε να τα καταθέσετε διαδικτυακά

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. 

Η δημοσιογραφική ομάδα του katerinisport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This