Επιλογή Σελίδας

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο «γηραιός» έφτασε τους 32 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλίας παρέμεινε στους 22.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στην πρώτη τους ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα. Ο Αλεξιτς βρέθηκε απέναντι από τον Αστρά, κατάφερε να τον κρεμάσει γράφοντας το 1-0 στο 6’.

Στο 20’ το σουτ του Βίγια, πέρασε άουτ.

Στο διάστημα (23’-26’) οι Θεσσαλονικείς είχαν τρεις καλές με τους Κάκκο (έδιωξε ο Αστράς), Πήλιο (μπλόκαρε ο Αστράς) και Καρτσαμπά (σουτ, αριστερό δοκάρι).

Το σύνολο του Κώστα Γεωργιάδη στο 35’ έφτασε στο 2-0, όταν ο Αγγελος Παπαστεριανός από κοντινή απόσταση με δυνατό σουτ, από κεφαλιά πάσα του Καρτσαμπά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής έφτασε στο 3-0, όταν ο Καρτσαμπάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή ξεπέρασε και τον Άστρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 60’. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τόμας στο 71’, με ωραία σουτ εντός περιοχής.

ΠΟΤ Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μανωλάκης, Πήλιος, Α. Παπαστεριανός (70’ Χρουσιέλ), Σγουρής, Ναπολιτάνο (74’ Μασούρας), Κάκκο (63’ Γιουμπιτάνα), Πατράλης, Αλεξιτς, Τόμας, Καρτσαμπάς (63’ Μπαστακός).

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καλούσης, Λουκάς, Χατζής, Νούσιος, Βίγια, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Σταματής.

Πηγή: Λίγκα News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This