Επιλογή Σελίδας

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της επιστρέφει η Νίκη Βόλου από την Ξάνθη, αφού απέναντι στην τοπική ομάδα οι «κυανόλευκοι» έμειναν στο 0-0, με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα, αλλά και ουσιαστικά να είναι θετικό για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη, αφού πέρασε από μία δύσκολη έδρα.

Το παιχνίδι δεν είναι πολλές κλασικές ευκαιρίες, αλλά σίγουρα δεν πέρασε αδιάφορο, με τους γηπεδούχους να μοιάζουν περισσότερο απογοητευμένοι από αυτό το 0-0.

Από την άλλη, η απώλεια του Τσουκαλά με τραυματισμό στο πρόσωπο ανάγκασε το τεχνικό επιτελείο της Νίκης να προχωρήσει σε αλλαγή μόλις στο 25’, ωστόσο από εκεί και πέρα ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο τέταρτο στο α’ μέρος, με τη Νίκη Βόλου να προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της, ενώ η Ξάνθη ήθελε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας. Ωστόσο μέχρι και το 18’ ουσιαστική φάση δεν καταγράφηκε, μέχρι να γίνει ένα σουτ του Γκάβριτς για την Ξάνθη, χωρίς ωστόσο ν’ ανησυχήσει ο Μπάγιτς. Στο 20’ πάλι παραλίγο ο Θυμνιάνης να κάνει το σουτ που θα ήταν αρκετά απειλητικό για την εστία της Νίκης, αλλά παρενέβη η άμυνα των «κυανόλευκων» και έδιωξε την μπάλα.

Η Ξάνθη κέρδισε μέτρα στη συνέχεια, για να έρθει ένα σουτ του Τσέλιου στο 30’, χωρίς ωστόσο και πάλι να απειλεί ιδιαίτερα τον Μπάγιτς. Οι επιθετικές διαθέσεις της Ξάνθης στη συνέχεια έπεσαν, και αν εξαιρέσει κανείς μία εκτέλεση φάουλ του Λούκας Γκαρσία στο 40’ που δεν έφερε κάτι περισσότερο, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε κάπως έτσι.

Με ευκαιρία για τη Νίκη άρχισε το δεύτερο μέρος, με τον Αθανασίου να κάνει στο 47’ τη σέντρα ενώ ακολούθησε το σουτ του Μιράντα για να στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η απάντηση της Ξάνθης, με τον Μπάμπα να κάνει το σουτ και με την μπάλα αφού βρήκε στα πόδια του Αλιατίδη να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 68’ από την άλλη, ο Τσιλιγγίρης ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ για να πιάσει την κεφαλιά ο Μιχαήλ, με την άμυνα της Νίκης να διώχνει την μπάλα, όπως έκανε και μετά τη σέντρα του Κρητικού στη συνέχεια.

Στο 80’ πάλι ο Μπάμπα βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Νίκης, αλλά αντί να τελειώσει τη φάση προτίμησε την πάσα στον Μόνροουζ, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να χάσει την ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ.

Στο 85’ Ο Βλαχομήτρος κινήθηκε και ξεπέρασε τον Φαζό αλλά και τον Ίτσο, αλλά η άμυνα της Ξάνθης έδιωξε πριν γίνει ακόμη πιο απειλητικός, ενώ στο 86’ ο Μπάμπα έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Από εκεί και πέρα δεν προέκυψε κάτι περισσότερο, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους, και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

ΑΟ Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Γκάβριτς (60’ Τσιλιγγίρης), Θυμιάνης (60’ Δόρης), Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (87’ Γκινσάρι), Μπάμπα, Βιθέντε (76’ Μόνροουζ)

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Αλιατίδης, Ανδρέου, Τσουκαλάς (35’ λ.τ. Βασιλείου), Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Μιράντα (77’ Μέτσε), Γκαρσία (56’ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς (77’ Πάνος).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This