Επιλογή Σελίδας

Του Βαγγέλη Σταματόπουλου

Μία πολύ μεγάλη νίκη από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη στον αγώνα που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης (9/3) ο Πανσερραϊκός, με τα “λιοντάρια” να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να φτάνουν στο εμφατικό 4-0 επί του Ολυμπιακού Β’, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Super League 2.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με ένα μεγάλο “πρέπει” όσον αφορά στην ανάγκη κατάκτησης του τριπόντου, έχοντας μόλις 1 νίκη στα προηγούμενα 14 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, και αυτό της έδωσε ώθηση, με τους γηπεδούχους να είναι καταιγιστικοί απέναντι στο σύνολο του Αριέλ ΙμπαγάσΑ και να φτάνουν σε ένα πειστικό και συνάμα επιβλητικό 4-0, σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε 45λεπτο.

Η αρχή έγινε στο 25ο λεπτό, με τον Αργεντινό Κόντσι να εκτελεί τον Καραργύρη με κοντινό σουτ ενώ στο 44′ έγιναν δύο τα τέρματα για τα “λιοντάρια”, με τον Στίνα να δέχεται ασίστ από τον Ανάκογλου και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιμπαγάσα προχώρησε σε αλλαγές για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του, όμως δεν το πέτυχε, με τον Πανσερραϊκό να συνεχίζει να έχει τα ηνία και να γράφει το 3-0 στο 69′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Στίνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μπέρδεμα του Καραργύρη με συμπαίκτη του για να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι.

Στο 75ο λεπτό, η ομάδα των Σερρών είχε πολύ κάλη στιγμή με τον Μέσι και τέσσερα λεπτά αργότερα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά από την αποβολή του Ξενιτίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79′, για να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα στο 89′ όταν ο Μασκανάκης έγραψε το 4-0 ένα μόλις λεπτό αφότου είχε πάρει τη θέση του Κόντσι στο ματς.

Αποτέλεσμα που χάρισε στον Πανσερραϊκό μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια της παραμονής ενώ ταυτόχρονα σφράγισε την πιο βαριά ήττα του Ολυμπιακού Β’ στη φετινή Super League 2.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι (88′ Μασκανάκης), Ανάκογλου (75′ Έππας), Στίνα (82′ Καραμπέρης), Μέσσι (75′ Φουάσης), Κανίς

Ολυμπιακός ΣΦΠ Β’: Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46′ Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46′ Βοΐλης), Ξενιτίδης

Πηγή: Sport 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This