Επιλογή Σελίδας

Εκτός έδρας νίκη με 3-2 που τον διατηρεί στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πήρε ο ΠΟ Φήκης επί του Ατρόμητου Παλαμά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο ΠΟ Φήκης έφτασε τους 31 βαθμούς έναντι 26 του Αμβρυσσέα Διστόμου και του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου που είναι πάνω και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι Καρδιτσιώτες έμειναν στους 21 βαθμούς, βλέποντας τις ελπίδες τους για παραμονή που είχαν αναπτερωθεί μετά το “διπλό” στο Νέο Κεραμίδι, να “ψαλιδίζονται” εκ νέου.

Η ομάδα των Τρικάλων άνοιξε το σκορ στο 29′ με γκολ του Τσιαφίτσα, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο.

Εκεί, οι Τρικαλινοί έφτασαν στο 0-3 χάρη σε δυο γκολ του Ζέρβα στο 79′ και στο 82′.

Ο Ατρόμητος Παλαμά προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 με δυο γκολ του Οικονόμου στο 86′ και στο 90′.

Καταγγελία του ΠΟ Φήκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΟ Φήκης κατήγγειλε προπηλακισμό και επίθεση στον γενικό αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Μπουρλιού (μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες) από πέντε άτομα, τα οποία του απέσπασαν επτά κάρτες υγείας ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για τον λόγο αυτό δεν ήταν δυνατόν να αγωνιστούν. Πρόκειται, μεταξύ άλλων για τους Ντάσκα, Σκόνδρα, Κατσαντώνη και Γκαντιά.

Παρά το συμβάν, για το οποίο κλήθηκε η αστυνομία, ο ΠΟ Φήκης δεν είχε τη δυνατότητα να μην αγωνιστεί καθώς σε τέτοια περίπτωση θα έχανε τον αγώνα “στα χαρτιά” και θα του αφαιρούνταν και τρεις βαθμοί.΄

Έτσι, η ομάδα της Φήκης παρατάχθηκε με σύνθεση ανάγκης και μόλις τρεις ποδοσφαιριστές στον πάγκο.

Η ανακοίνωση της Φήκης

Ο Π.Ο. Φήκης νίκησε και την τρομοκρατία. Δυστυχώς, αντί να αναφερθούμε μόνο στον αγώνα, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο αρχηγός της αποστολής μας Γιώργος Μπουρλιός.
Προπηλακίστηκε και δέχθηκε επίθεση από άγνωστους στο γήπεδο του Παλαμά. Επιπλέον αφαίρεσαν κάρτες υγείας ποδοσφαιριστών μας από το σακ βουαγιάζ που κρατούσε.
Το αποτέλεσμα από όλο αυτό το γεγονός ήταν η ομάδα μας να αγωνιστεί με μία ενδεκάδα ανάγκης. Αλλά το βασικότερο ήταν ότι οι παίκτες αγωνίστηκαν με σθένος και πείσμα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τέτοιες ενέργειες πάνε πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Και αφού κάποιοι το θέλουν, ας μείνουν εκεί και ας μην έρθουν ποτέ στο σήμερα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, σε μια έδρα που εύκολα χαρακτηρίζεται «κόλαση» η ομάδα μας στάθηκε όρθια. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο στο οποίο ήταν λογικό να μην είμαστε καλοί, στην συνέχεια δείξαμε το γνωστό αγωνιστικό μας πρόσωπο και στο 30′ μετά από συνδυασμό του Ζέρβα με τον Τσιαφίτσα ο τελευταίος με πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 0-1. Στο 2ο ημίχρονο είμασταν ακόμα καλύτεροι αγωνιστικά και το αποτέλεσμα ήταν να βάλουμε άλλα 2 γκολ στο 78′ και στο 85′ με τον Ζέρβα. Για να γίνει έτσι το 0-3. Αυτό όμως μας χαλάρωσε και μπόρεσε ο Παλαμάς να μειώσει πρώτα στο 88′ και μετά στις καθυστερήσεις 93′ χωρίς όμως να καταφέρει κάτι άλλο. Πολύ μεγάλη νίκη (σύμφωνα με τις συνθήκες) και την αφιερώνουμε στον αρχηγό μας Γιώργο Μπουρλιό. «Ντοτορε» για εσένα.
Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Οικονόμου, Μπούσδρας (71′ Αναγνώπουλος), Αρχοντής, Κουρτεσιώτης, Μετούσι, Κοντός, Μπασιάκας (71′ Μπαλτάς), Αλτάνης, Κόκκινος (46′ Ζάγκος Ηλ.), Σιβέριο.
ΠΟ Φήκης: Πέρκας, Τζέλης, Γιαννούλας, Μωραΐτης, Δρόσος, Πολυζόπουλος ,Γεωργάκης, Τσιαφίτσας, Ζέρβας, Καλαμαράς, Κοντογεώργος.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπακάλης, , Μπέτσας, Σιαμάντας, Καλτσάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This