Επιλογή Σελίδας

Η Βέροια άφησε πίσω τη βαριά ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και για την 22η αγωνιστική της Super League 2 επικράτησε 1-2 του ΑΟ Τρίκαλα. Κατέκτησε τη 15η νίκη της σε 20 παιχνίδια, έφτασε τους 48 βαθμούς και βρίσκεται ξανά στο +3 από τη δεύτερη της κατάταξης ΑΕΛ. Ο ΑΟΤ βρίσκεται στη 12η θέση.

Η ομάδα της Ημαθίας άνοιξε το σκορ στο 8′ με σουτ του Πασά. Στο 53′ ο Φοφανά δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα σε κενή εστία και στο επόμενο λεπτό ο ΑΟΤ έκανε το 1-1. Ο Πέλκας έβγαλε τη σέντρα και από κοντά ο Ελευθεριάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ για τους Θεσσαλούς, αφού στο 59′ ο Μούργος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Περλέσι. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΟ Τρίκαλα (Ηλίας Καλογιάννης): Περλέσι, Νιάρος, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Κεγαχιάς, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (89′ Γκοβίνας), Ευθυμίου (38′ λ.τρ. Μυλόπουλος, 72′ λ.τρ. Μανίσογλου).

Βέροια ΝΠΣ (Αλέξανδρος Βεργώνης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (90′ Μπλέτσας), Μούργος (90′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82′ Κάτσε), Φοφανά (64′ Πόζογλου), Πασάς (90′ Καπνίδης).

* Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, έχει κορονοϊό και την ομάδα καθοδήγησε ο Αλέξανδρος Βεργώνης.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This