Επιλογή Σελίδας

Σ ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα τους δύο εκπροσώπους του Νομού Λάρισας στη Γ΄Εθνική, ο ΠΟΕ αντιμετώπισε στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας τον Ηρακλή Λάρισας, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1.

Το νικητήριο γκολ προήλθε από λάθος του ΠΟΕ το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Χριστίδης και πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, έφτασε κοντά στο γκολ στο 28΄αλλά το γυριστό σουτ του Κακάμη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη.
Η ομάδα της Ελασσόνας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά το γκολ δώρο των ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους
Το φιλμ του αγώνα:
7’ Σουτ του Γκουντρουμπή έξω από την περιοχή στα χέρια του Παπαγιάννη
11’ Κοντινό σουτ του Μπρακαμόντε απέκρουσε σωτήρια ο Γούπος.
12’ Με ωραία προσπάθεια ο Ματούλας θα μπει από αριστερά στην περιοχή, θα σουτάρει αλλά θα μπλοκάρει ο Παπαγιάννης.
28΄Γυριστό σουτ του Κακάμη μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
30’ Σέντρα σουτ του Ναρίνογλου έδιωξε σε κόρνερ ο Γούπος.
43’ Ο Χριστίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο αμυντικού του ΠΟΕ με σουτ εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
57’ Μακρινό σουτ του Τόλιου στα χέρια του Παπαγιάννη.
Οι συνθέσεις:
ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Νταμπώσης (83’ Καραμούλας), Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (60’ Χαλάτσης), Καραγκούνης (76’ Μουξιός), Ντουλανγκ (76’ Ιγγλέος), Γκουντρουμπής, Ματούλας, Τόλιος (60’ Γκαμπέτας).
Ηρακλής Ηρακλής (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (71’ Γκίκας), Μπρακαμόντε (71 ‘ Παπαδόπουλος), Αλεξίου (82’ Κακαβίτσης), Ζαφειρίου (90’ Λώττας), Χριστίδης (90’ Τάρτας).
Πηγή: elassona884.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This