Επιλογή Σελίδας

Mεγάλη προσπάθεια έκανε η Αρτάκη στην Ευξεινούπολη, αλλά βρήκε απέναντί της μια σκληροτράχηλη Δήμητρα και δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 1-0, μολονότι οι φιλοξενούμενοι έπιασαν καλή απόδοση και είχαν και ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Η Νέα Αρτάκη αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ντράγκαν στο 15′. Ο Μολδαβός έφτυσε αντίπαλο παίκτη και ο διαιτητής Αργυρός από την Πέλλα του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Πεπκολάι με σουτ μέσα από την περιοχή στο 43′.

Αυτό το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες στο ημίχρονο, εντέλει έδωσε και τη νίκη στην Ευξεινούπολη.

Η Αρτάκη και με αριθμητικό μειονέκτημα πίεσε στο β’ ημίχρονο και μάλιστα, προς το τέλος είχε μια πολύ μεγάλη διπλή φάση, με τους Μεγάλο και Αντωνάκη να αστοχούν από πλεονεκτική θέση.

Βαρύς αγωνιστικός χώρος και αρκετός κόσμος, έκαναν το γήπεδο πραγματική “έδρα”, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των παικτών και της διοίκησης.

Γενικότερα σήμερα στον 3ο όμιλο η μέρα ήταν επεισοδιακή, καθώς στον αγώνα Παλαμάς-Φήκη, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους πριν το ματς ο γεν. αρχηγός των φιλοξενούμενων και κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες άρπαξαν τα δελτία υγείας ποδοσφαιριστών.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ: Σταυράκης, Πάμπος, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαϊδης, Μαυροζούμης, Ψαρράς, Δημητρίου, Αναστασίου, Πεπκολάι (Σιόβας, Φαράντος, Παπουτσής, Πουλιανάς, Μπουμπούκης, Μπιρμπίλης, Καμπέρης, Κουτσουράκης).

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς (85′ Κατσαρής), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (81′ Αντωνάκης), Ντελέκος, Μεγάλος, Ντράγκαν, Χατζηστάμου

Πηγή: regista.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This