Επιλογή Σελίδας

Ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με 1-0 τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Θεσσαλοί αποσπάστηκαν για πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκονται τα «λιοντάρια» με 17 βαθμούς. Ο σύλλογος της Λάρισας κατάφερε να νικήσει τους Σερραίους αλλά και τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Πουλόπουλο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 34’ να πάρουν προβάδισμα (1-0), όταν ο Βίγια εκτέλεση το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Ζέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Κατσίκα. Νωρίτερα, στο 29- ο Καραμοκό έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Κατσίκας και ο Μπαλογιάννης δεν μπόρεσε στη συνέχεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34- από κόρνερ του Βίγια, ο Χατζής δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στην εστία.

Στο δεύτερο μέρος άνοιξε το ματς, με τους Θεσσαλούς να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 53-, όταν το σουτ του Βίγια, εκτός περιοχής, πέρασε ξυστά άουτ, ενώ από τον Πανσερραϊκό στο 90- είχε καλή στιγμή ο Πίντο.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Καλούσης, Λούκας, Γιαννίτσης, Χατζής, Βίγια (84- Λεμάνγκ), Καραμοκό (60- Νούσιος) Σταματής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (90+3- Κοζού).

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Κεφαλάς, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι, Κρητικός (56’ Παπαβασιλείου), Κόντσι (56’ Μέσι), Κανίς, Στίνα, Ντίαζ (78’ Ανάκογλου).

Πηγή: Θεσσαλία Τηλεόραση

Pin It on Pinterest

Shares
Share This