Επιλογή Σελίδας

Δεν άντεξε ο Ηρακλής στην Λάρισα με την ΑΕΛ να επικρατεί 3-0 και να συνεχίζει να καταδιώκει τη Βέροια στη μάχη της κορυφής.

Οι βυσσινί υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουτσίδη έφτασαν τις έξι σερί νίκες, ενώ ο Γηραιός πλήρωσε τις σημαντικές απουσίες που είχε κυρίως στην άμυνα.

Θυμίζουμε επίσης ότι την Τετάρτη (9/3) Βέροια και ΑΕΛ θα δώσουν τον δικό τους «τελικό» που θα κρινεί πολλά για την πρωτιά στον Βόρειο Όμιλο.

Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Μαυριά στο 15′ και έπειτα από συνεργασία του πρώτου με τον Μπέρτο. Ο Γηραιός διαμαρτυρήθηκε πάντως για οφσάιντ σε μια φάση που ήταν εντελώς οριακή.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Νικολιά να χάνει απίθανο τετ α τετ στο 45′ με τον Παλαβράκη να κάνει τρομερή επέμβαση.

Ο Ηρακλής από την πλευρά του προσπάθησε να βρει τα πατήματά του μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν πιο κινητικός και ανέβασε ρυθμούς, δίνοντας χώρους στην ΑΕΛ για την αντεπίθεση.

Παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλοί πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους, ρίχνοντας… στροφές για να προφυλάξουν το 1-0, βρήκαν τρόπο να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Ο Όγκμποε με πέναλτι το 2-0 στο 74′, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι ένα λεπτό αργότερα. Ο Ηρακλής αποδιοργανώθηκε και μοιραία η ΑΕΛ έφτασε στο 3-0 με τον Γιάκο στο 79′ σε μια ακόμη οριακή φάση.

Η πιο καθαρή ευκαιρία των «κυανόλευκων» ήταν με τον Τότσκα στις καθυστερήσεις.

ΑΕ Λάρισας (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Κοτζαμανίδης, Θεοχάρης, Κολομπίνο, Ραμίρεζ (63′ Γιάκος), Θ. Παπαγεωργίου (63′ λ.τ Κ. Παπαγεωργίου), Μπέρτος, Μαυριάς, Αμπούντ Ομάρ, Νικολιάς.

ΠΟΤ Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Παπαδόπουλος (57′ λ.τ Μασούρας), Μανωλάκης, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης (76′ Σίλβα), Ναπολιτάνο, Γιουμπιτάνα (46′ Τότσκα), Τομάς, Κάκκο (85′ Μπαστακός), Καρτσαμπάς (76′ Άλεξιτς).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This