Επιλογή Σελίδας

Έστω και με το “φτωχό” 1-0, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κέρδισε εκτός έδρας την Αταλάντη, για τη 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου, επιστρέφοντας στα “τρίποντα” μετά από τέσσερις αναμετρήσεις.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ του Τσενικλή στο 30′, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ωστόσο, ο Εθνικός που έφτασε τους 26 βαθμούς παραμένει ακόμη εντός της επικίνδυνης ζώνης καθώς η Δήμητρα Ευξεινούπολης κέρδισε και διατηρήθηκε στο +1 από τους Κεραμιδιώτες ενώ τρεις ξεκούραστους βαθμούς πήρε και ο Αμβρυσσέας Διστόμου με το 3-0 άνευ αγώνα επί του Αετού Μακρυχωρίου.

Στα ευχάριστα για την ομάδα της Πιερίας συγκαταλέγεται το ότι τα τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια είναι εντός έδρας με Δήμητρα Ευξεινούπολης, Νέα Αρτάκη και Ελασσόνα την τελευταία αγωνιστική, ενώ την προτελευταία αγωνιστική ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου “δοκιμάζεται” στην έδρα του ΑΟ Φήκης.

Όσον αφορά στην Αταλάντη μετά τα σημερινά αποτελέσματα υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χουλιάρας με βοηθούς τους Ιωάννου και Νέγρη, της ΕΠΣ Εύβοιας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μαρκάκης (53′) και Πατσαρούχας (90’+3′) της Αταλάντης και οι Νομικός (29′), Ιντζόγλου (30′), Γιαζιτζόγλου (83′), Σταυρίδης (86′) και Φυτόπουλος (90’+3′) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΟ Αταλάντη (Δημήτρης Ασημάκης): Θεοδωρόπουλος, Κουδούνας (66′ Τσανούλας), Σακκάς, Μαρκάκης, Σαλιάι, Γκούρλας, Μπαρτζουλιάνος (66′ Τζιβελέκης), Τσάτσος (66′ Παπαζαχόπουλος), Δουβάρας, Ντάμπος, Πατσαρούχας.
Στον πάγκο: Demaj, Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Αγγελούσης, Πάππος.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλλα, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Ιντζόγλου (90’+1′ Φυτόπουλος), Τσενικλής (77′ Καραγκούνης), Νομικός, Μπατζώνης (72′ Καλαϊτζίδης Ν.), Κατσαμάγκας, Μαργαρίτης (46′ Ξυδούς).
Στον πάγκο: Ζουκάν, Βαβατσιούλας, Χασάπης, Σιδηρόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This