Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ελπίδας Ανδρομάχης με τον Καλλιθεακό ο Αιγινιακός που δεν συνάντησε αντίσταση από τον ουραγό Ορφέα Φωτεινών τον οποίο και συνέτριψε με 8-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε τους 40 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +5 από τους Καλλιθεάτες και στο +9 από την ομάδα της Ανδρομάχης, με τους Αιγινιώτες όμως να έχουν έναν αγώνα περισσότερο αφού δεν έχουν κάνει ακόμη το ρεπό τους στο β’ γύρο.

Ο Ορφέας παρέμεινε στους 3 βαθμούς, με την ομάδα των Φωτεινών να παρατάσσεται σε ένα ακόμη παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές. Πάντως, σε μια δύσκολη σεζόν, εν μέσω πανδημίας, παρά τις αντιξοότητες, ο Ορφέας Φωτεινών είναι αξιος συγχαρητηρίων που συνεχίζει στο πρωτάθλημα, τιμώντας την ιστορία του και τον θεσμό.

Το παιχνίδι, όπως είναι λογικό, δεν αντέχει σε κριτική λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δυο αντιπάλων. Είναι χαρακτηριστικό πως το σκορ ηταν 3-0 στο 16′ και 5-0 στο 27′ ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 7-0 υπέρ των Αιγινιωτών, με τον Γιώργο Ντάμτσιο να πραγματοποιεί τρεις αλλαγές στο 22′ και άλλες δύο στο 34′.

Το 1-0 έγινε στο 3′ από τον Καπετάνο με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το 2-0 πέτυχε στο 7′ ο Τσολακίδης που έκανε του σουτ και είδε τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Καπετάνος στο 16′ έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, σκοράροντας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 20′ ο Δαραής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, νικώντας τον Παπανώτα με πλασέ μέσα από την περιοχή, σε αντεπίθεση για την ομάδα του Αιγινίου.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 5-0 με δυνατό σουτ του Φιρινίδη στο 27′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Λαναράς στο 36′ “έγραψε” το 6-0 σκοράροντας μετά από κόρνερ στο πρώτο δοκάρι.

Το 7-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου πέτυχε στο 44′ ο Τσιγκρόπουλος με αυτογκόλ.

Το β’ ημίχρονο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Καπετάνο στο 79′ να πετυχαίνει χατ τρικ με κεφαλία έπειτα από απόκρουση του Παπανώτα, διαμορφώνοντας το τελικό 8-0.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Σεσέντος με βοηθούς τους Αδαμαντίδη και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός:
Μοσχίδης, Μιχαηλίδης, Κακατάσιος Η., Τσερόλας (34’ Μαστροθύμνιος), Παππάς (22’ Κακατάσιος Χ.), Δαραής, Καπετάνος, Φιρινίδης (34’ Ρούσσος), Τσολακίδης (22’ Χαιρεκάκης), Κιρκιλιανίδης (22’ Παντερμαλής).

Ορφέας Φωτεινών: Παπανώτας, Μυρωτής, Κουιμτζίδης, Τσιγκαρόπουλος, Κυπαρίσσης, Παπανικολάου, Σαρηγιαννίδης, Καλιακός, Βαϊτσόπουλος, Τσιρίμπασης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This