Επιλογή Σελίδας

Δεχόμενος δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο Πιερικός γνώρισε τη 10η ήττα το στο πρωτάθλημα, χάνοντας εκτός έδρας με 0-2 από τη Νίκη Βόλου στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Α” ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στους Βολιώτες που έφτασαν στο “τρίποντο” χάρη σε τέρματα των Κυριακίδη στο 7′ και Κάσσου στο 15′.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα ενώ ο Πιερικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και υποτάχθηκε στη μοίρα του.

Πλέον, η ομάδα του Πιερικού περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα για να δει πόσο πιο δύσκολη θα γίνει η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, με τους Κατερινιώτες να έχουν 19 βαθμούς σε 21 αγώνες και να είναι 12οι, στο +2 από Απόλλωνα Πόντου και Πανσερραϊκό που έχουν 18 και 20 αγώνες και βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.

Την Τετάρτη ο Πιερικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι τρεις βαθμούς πίο πίσωη στη βαθμολογία, με 3 αγώνες λιγότερους.

Το “φιλμ” του αγώνα

1′ Μετά από σέντρα του Αθανασίου από αριστερά, ο Βλαχομήτρος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Τζήμας μπλόκαρε.
7′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κυριακίδης με σουτ από 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Τζήμα, ανοίγοντας το σκορ για τη Νίκη.
15′ ΓΚΟΛ! 2-0: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα από δεξιά ο Τσουκαλάς έκανε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κάσσο που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
27′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα, ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ αλλά ο Μπάγιτς απέκρουσε με γροθιές.
34′ Δυνατό σουτ του Τσουκαλά από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρ του Τζήμα.
35′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αθανασίου ο Ανδρέου με το κεφάλι έστρωσε για τον Κάσσο αλλά το κοντινό πλασέ του τελευταίου απέκρουσε με τα πόδια ο Τζήμας.

50′ Μετά από γύρισμα του Κυριακίδη ο Κουσκουνάς έκανε τη σέντρα σουτ, ο Τζήμας διεκδίκησε την κατοχή με τον Μιράντα με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.
55′ Κοντινό πλασέ του Τσουκαλά, έδιωξε ο Τζήμας με τα πόδια.
76′ Εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη, έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε ο Τζήμας.
78′ Ο Γκαρσία διέσχισε το γήπεδο από δεξιά και έσπασε για τον Βλαχομήτρο που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξηε κόρνερ.
80′ Μετά από σέντρα του Κουσκουνά, ο Βλαχομήτρος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τζήμας έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουκαλάς με βοηθούς τη Δέτση και τον Τσολακίδη (ΕΠΣ Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Φωκαΐδης (54′) και Τοπαλίδης (90′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (83′ Παναγιωτίδης), Βασιλείου (68′ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα (90′ Στοΐνοβιτς), Κουσκουνάς (90′ Κυρίτσης).

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τόσκας, Χαρτσιάς (69′ Χαντζάρας), Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος (69′ Μπουόλι), Ζαφειράκης (46′ Κανούλας), Ντίνας (69′ Μηλιώτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This