Επιλογή Σελίδας

Μία απρόσμενη ήττα από το συγκρότημα του Νίκου Μανούρα δέχθηκε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας το σύνολο των Χρήστου Χατζηλιάδη – Θάνου Τριανταφυλλόπουλου κι έτσι έπεσε στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας τριάντα εννέα βαθμούς.

Στον αντίποδα, η Φήκη μετά από την σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ηρακλή έφθασε τους είκοσι οκτώ βαθμούς, την 5η θέση της βαθμολογίας και πήρε βαθιά «ανάσα» για την άνετη παραμονή στη κατηγορία.

Στα του αγώνα, στο 7ο λεπτό ο Κοντογιώργος με σουτ κέρδισε τον Τάσο Παπαγιάννη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή Λάρισας για το 1 – 0.

Από νωρίς προβάδισμα για την ομάδα της Φήκης στο παιχνίδι, με τον Ηρακλή να έχει την κατοχή της μπάλας στο περισσότερο διάστημα του αγώνα και τους γηπεδούχους να κρατούν το υπέρ τους σκορ με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Και αυτό διότι, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Χρήστο Αλεξίου στο 20′ με σουτ από θέση βολής, όπως και την κεφαλιά του υψηλόσωμου επιθετικού στο 34ο λεπτό που μπλόκαρε ο Ντάσκας ύστερα από την σέντρα του Άρη Λώττα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Χρήστος Αλεξίου απείλησε εκ νέου τον πορτιέρο της Φήκης, με τον έμπειρο γκολκίπερ να μπλοκάρει και πάλι την μπάλα κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο δεύτερο μέρος, οι «μπλε» του Ηρακλή Λάρισας είχαν και πάλι την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, μη μπορώντας να κερδίσουν ωστόσο τον Ντάσκα για να φθάσουν στην ισοφάριση του σκορ.

Εν τέλει, οι «κόκκινοι» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με την κεφαλιά του Τσιαφίτσα ύστερα από την σέντρα από τα δεξιά του Σκόνδρα (βλέπε φωτό παρακάτω), με την Φήκη να βγαίνει στην αντεπίθεση και να σκοράρει για το 2 – 0.

Οι παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη – Θάνου Τριανταφυλλόπουλου προσπάθησαν στη συνέχεια με ευκαιρίες των Χρήστου Αλεξίου και Γιώργου Κακαβίτση στα εναπομείναντα λεπτά ωστόσο το 2 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού η εστία του Ντάσκα δεν παραβιάστηκε.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Τασιόπουλου από την Ένωση Θεσσαλίας βρήκε νικήτρια την ομάδα της Φήκης, με τον Ηρακλή Λάρισας να στρέφεται πλέον στο λαρισινό ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική (18η) με τον ΠΟΕ στο γήπεδο της Ελασσόνας…

Φήκης ΠΟ (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας, Μπέτσας, Μωραΐτης, Δρόσος, Καλαμάρας, Κοντογιώργος (55′ Πολυζόπουλος), Σκόνδρας (75′ Κατσαντώνης), Μπακάλης (75′ Σιαμαντάς), Τσαφίτσας (87′ Ζέρβας), Καλτσάς (55′ Ιωάννου).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (78′ Χρηστίδης), Κυριαλάνης (46′ Καμπέρης), Γκαλίτσιος, Τάρτας (70′ Γκίκα), Αγρόδημος, Παπαδόπουλος (46′ Ζαφειρίου), Μπάμης, Αλεξίου, Λώττας, Κακαβίτσης.

Πηγή: Αρένα Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This