Επιλογή Σελίδας

Ήττα σοκ με 0-1 γνώρισε από τον Ατρόμητο Παλαμά ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα μπαίνοντας στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι Καρδιτσιώτες έφτασαν στο “χρυσό” “τρίποντο” με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουρτεσιώτη στο 90’+6′ και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Το πέναλτι κέρδισε ο Αναγνώπουλος που ανατράπηκε από τον Κόλα.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου είχε μέτρια απόδοση στο α’ μέρος, ανεβάζοντας στροφές στο β’ μέρος, χωρίς όμως να κατορθώσει να παραβιάσει την εστία του Κουτσόπουλου στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στις σημαντικότερες στιγμές για το πιερικό σύνολο ήταν η φάση του 45′ όταν ο Καραγκούνης δε μπόρεσε από κοντά να βρει τη μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Καρτσαμπά και το τετ α τετ του Τσενικλή στο 65′ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτσόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αποκλειστικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και λίγες στιγμές απείλησαν τα καρέ του Σταυρίδη, όμως λαμβάνοντας το… δώρο των γηπεδούχων, σκόραραν από τη λευκή βούλα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, κατακτώντας την υπερπολύτιμη νίκη που τους φέρνει με 21 βαθμούς στο -2 από την 7η θέση που οδηγεί στη σωτηρία, εκεί όπου βρίσκεται ο Αμβρυσσέας Διστόμου με 23 αλλά και ο Εθνικός με τους ίδιους βαθμούς (η ομάδα της Πιερίας υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία).

Την Κυριακή ο Εθνικός αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην προτελευταία Αταλάντη και δεν έχει περιθώριο για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης αν θέλει να μη μπλέξει ακόμη περισσότερο…

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καπρέτσος με βοηθούς τους Νικολή και Τσεχελίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Αρχοντής, Οικονόμου και Αλτάνης του Ατρόμητου Παλαμά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Σταυρίδης, Κόλα, Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπας, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Νομικός, Τσενικλής, Σεχολάρι (85′ Μπατζώνης), Καραγκούνης (85′ Ξυδούς), Κατσαμάγκας.

Ατρόμητος Παλαμά (Κώστας Κατσάρας): Κουτσόπουλος, Οικονόμου, Μπούσδρας, Αρχοντής, Κουρτεσιώτης, Μετούσι, Κοντός (79′ Κατσιγιάννης), Μπαλτάς (88′ Αναγνώπουλος), Μπασιάκας, Σιβέριο (88′ Ζάγκος), Κόκκινος (60′ Αλτάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This