Επιλογή Σελίδας

Ένα εύκολο τρίποντο πήρε η Δήμητρα Ευξεινούπολης υποδεχόμενη την Αταλάντα με το ευρύ 5-0. Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου ήταν εμφανώς καλύτερη ομάδα και δίκαια κέρδισε, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες με το …τσουβάλι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Αταλάντης παρατάχθηκε στην αρχική ενδεκάδα με πέντε παίκτες κάτω από 21 ετών (πέρασαν και δύο αλλαγή), ενώ στην αποστολή ήταν συνολικά εννιά. Το παιχνίδι δεν χωράει καμιάς κριτικής, με την ομάδα της Δήμητρας να επανέρχεται στις επιτυχίες μετά από πέντε αγωνιστικές, εάν κανείς δεν υπολογίσει το εύκολο τρίποντο που μεσολάβησε κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Μόλις στο 7’ ο Σταύρος Βουρδάκης με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Αναστασίου έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να δώσει από πολύ νωρίς μεγάλες διαστάσεις στο σκορ. Στο 24’, ο τερματοφύλακας της Αταλάντης Κώστας Ανδρούτσος, στην προσπάθειά του από ελεύθερο να τροφοδοτήσει τον Μαρκάκη, από λάθος, έδωσε τη μπάλα στον Πεπκολάι, ο οποίος έφθασε μπροστά του και τον …κεραυνοβόλησε για το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 53’ ο Λάμπος με κοντινή προβολή, μιας και η άμυνα της Αταλάντης αδυνατούσε να απομακρύνει, έκανε το 3-0, ενώ στο 58’ ήταν η σειρά του Θεοδωρόπουλου –ο οποίος έκανε μεστή εμφάνιση- με δυνατό σουτ από τα αριστερά έκανε το 4-0, μετά από σέντρα του Πεπκολάι από τα δεξιά. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μαυροζούμης, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή, με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Καρρά στο 85’.

Η Αταλάντη στο σύνολο του αγώνα δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Σταυράκη, παρά μόνο σε κάποια σουτ έξω από την περιοχή, στα οποία όμως ο έμπειρος κίπερ δεν δυσκολεύτηκε να εξουδετερώσει.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι το γήπεδο ήταν σε κάκιστη κατάσταση ελέω της βροχής που έριξε το πρωί, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να δίνουν πραγματική μάχη για να σταθούν όρθιοι.

Δήμητρα Eykeino;ypolhw: Σταυράκης, Θεοδωρόπουλος, Λάμπος, Καρράς, Γαλανόπουλος (70’ Στεφανής), Θωμαΐδης (65’ Παπουτσής), Πεπκολάι (65’ Μπουμπούκης), Καμπέρης (46’ Μαυροζούμης), Δημητρίου, Αναστασίου, Βουρδάκης (65’ Σιόβας).

Αταλάντη: Ανδρούτσος, Κουδουνάς (85’ Ντεμάι), Σακκάς, Μαρκάκης, Πάπποπς, Τσάτσος, Μπαρτζουλιάνος (85΄Αγγελούσης), Παπαζαχόπουλος, Δουβαράς, Ντάμπος, Πατσαρούχας.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This