Επιλογή Σελίδας

Επιβλητική νίκη για τον ΑΟ Υπάτου κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας με σκορ 3-1 και σε συνδυασμό της ήττα του Ηρακλή Λάρισας στη Φήκη, οι Βοιωτοί απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου για ακόμη ένα ματς έδειξε ότι το ρόστερ έχει βάθος και όποιος παίκτης χρησιμοποιηθεί μπορεί να δώσει λύση! Αυτή τη φορά οι Σπηλιώτης και Μπουντόπουλος ήταν σε φοβερή μέρα, με συμπαραστάτες τους Ποτουρίδη, Πέντα και Γκούφα! Από την άλλη, το συγκρότημα του Βαγγέλη Μόρα είχε σωστή αντίδραση στο γκολ που προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Πέντα στο 11′, καθώς ισοφάρισε με τον Γκουντρουμπή στο 20′, όμως στο διάστημα 28′-40′ οι παίκτες του ΑΟ Υπάτου ήταν σαρωτικοί!

Οι γηπεδούχοι με τέρματα των Ποτουρίδη (28′) και Μπουντόπουλου (32′) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα τους, κάτι το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Ωστόσο, τα καλά νέα για τον ΑΟ Υπάτου δεν σταματάνε εδώ, αφού ο Ηρακλής Λάρισας «γκέλαρε» στα Τρίκαλα, καθώς υπέστη ήττα με 2-0 από τον ΠΟ Φήκης. Έτσι, η ομάδα της Βοιωτίας έχει 42 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου και ακολουθεί ο Ηρακλής Λάρισας με 39.

Το φιλμ του αγώνα:

11′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Μπουντόπουλου από αριστερά και ο Πέντα με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους!

19′ Επικίνδυνη σέντρα από αριστερά για τον ΠΟ Ελασσόνας με τον Ματίας με το κεφάλι να πετάει την μπάλα σε κόρνερ…

20′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, αδράνεια στην άμυνα του ΑΟ Υπάτου και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Γκουντρουμπής με πλασέ κάνει το 1-1!

22′ Ωραία ατομική προσπάθεια του Ποτουρίδη και σέντρα, με τον Γούπο να βγαίνει και να μπλοκάρει την μπάλα…

26′ Στην κόντρα ο ΑΟ Υπάτου με τον Ποτουρίδη να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο προσωπικός του αντιπάλος να προλαβαίνει τον φορ των γηπεδούχων και να βγάζει την μπάλα σε κόρνερ!

27′ Σέντρα του Σπηλιώτη από αριστερά και ο Γκούφας στο ύψος του πέναλτι πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα «σκάει» στο χορτάρι και στα χέρια του Γούπου…

28′ ΓΚΟΛ! Συρτή σέντρα του Σπηλιώτη μετά από συνδυασμό με τον Μπουντόπουλο και ο Ποτουρίδης μέσα στην περιοχή του ΠΟΕ με σουτ κάνει το 2-1!

32′ ΓΚΟΛ! Σέντρα από αριστερά του Σπηλιώτη στον Μπουντόπουλο, ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή κάνει το 3-1!

40′ Εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Γούπο να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία την μπάλα…

45′ Δυνατό σουτ του Γκούφα με τον Γούπο εκπληκτικά να διώχνει σε κόρνερ!

49′ «Κλέψιμο» του Ματίας έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΟΕ και σουτ, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου…

54′ Ο Ποτουρίδης μπήκε από θέση πλάγια δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ, όμως δεν ανησύχησε τον Γούπο, καθώς η μπάλα πέρασε άουτ…

58′ Επικίνδυνη σέντρα από δεξιά του Καραγκούνη με τον Βουτσελά να μπλοκάρει την μπάλα!

59′ Ατομική προσπάθεια και σουτ υπό πίεση του Γκούφα, η μπάλα πέρασε άουτ…

63′ Συρτή σέντρα από δεξιά του Μπουντόπουλου παράλληλα με το τέρμα του ΠΟΕ, όμως κανένας παίκτης του ΑΟ Υπάτου δεν βρίσκεται στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα της εστίας του Γούπου!

67′ Ο Καραγκούνης με σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα προσπάθησε να την περάσει πάνω από τον Βουτσελά που ήταν εκτός μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξιό του δοκάρι!

69′ Σουτ του Μπουντόπουλου εκτός περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Γούπου!

Κίτρινες: Πέντα, Σπηλιώτης

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Σταγάκης, Ροκάι, Βέρτζος, Ματίας, Σπηλιώτης (84′ Τζαβάρας), Πέντα (84′ Τσιατρής), Ποτουρίδης (79′ Σάνι), Μπουντόπουλος (79′ Γλυνός), Γκούφας (66′ Ζήση).

Ελασσόνα (Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Μπούσιας (46′ Καραλούλης), Λάγος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Χαλάτσης, Φρανσίς (46′ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής (66′ Μούξιος), Ματούλας (56′ Τόλιος), Γκαμπέτας.

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This