Επιλογή Σελίδας


Η πρώτη μεγάλη επιτυχία για το 2022 ήρθε από την Αννα Κορακάκη στην σκοποβολή! Η ολυμπιονίκης στο Ρίο κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 10αρι πιστόλι του Παγκοσμίου κυπέλλου στο Κάιρο, κάνοντας μία συγκλονιστική εμφάνιση.

Η Κορακάκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό των 10 μέτρων πιστολιού και με σκορ 583 είχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Εκανε επί μέρους σκορ: 98, 96, 95, 98, 98, 98 και πέρασε στο πρώτο σκέλος του τελικού.
Από εκεί στο πρώτο γκρουπ προκρίθηκαν στον αγώνα για τα μετάλλια η Βουλγάρα Κονσταντίνοβα και η Γερμανίδα Ρέιτζ, ενώ στο δεύτερο η Κορακάκη μετά τις 15 βολές κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση στην τελευταία προσπάθεια από την Χέκνερ, για να συνεχίσει στον αγώνα για τα μετάλλια μαζί με την Ινδή Εσα Σινγκ.
Στον αγώνα μεταλλίων η Κορακάκη μαζί με την Σινγκ πήραν διαφορά ασφαλείας στις πρώτες 15 βολές και θα ήταν αυτές που θα διεκδικούσαν το χρυσό μετάλλιο (το χάλκινο πήγε στην Βουλγάρα Κονσταντίνοβα). Τελικά η Ελληνίδα ολυμπιονίκης κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο με σκορ 16-4 και να προσθέσει ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή της.
Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This