Επιλογή Σελίδας

Ο αγώνας στην Ξάνθη μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Καβάλας για την 21η αγωνιστική της Super League 2 συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την υποχρέωση τους χωρίς γκολ.

Οι καιρικές συνθήκες που ήταν σαφώς καλύτερες σχετικά με εκείνες που επικρατούσαν την Κυριακή, επέτρεψαν στον διαιτητή και στους 22 ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας τα εναπομείναντα 35 λεπτά συν τις καθυστερήσεις. Τελικά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, με την Ξάνθη να μένει 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Βέροια.

Η Καβάλα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και συνεχίζει τη μάχη που δίνει για τη σωτηρία, απέχοντας πέντε βαθμούς από τους Πιερικό και Απόλλωνα Πόντου που βρίσκονται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Ξάνθης, Ζόραν Βούλιτς και ο βοηθός του Κώστας Μιχαηλίδης ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν στον πάγκο.

ΑΟ Ξάνθη (Τασέφσκι): Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ (37′ λ.τ Παπάζογλου), Γκινσάρι (46′ Διαμαντόπουλος), Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Γκόμεζ, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης (46′ Δεληγιαννίδης).

ΑΟ Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (46′ Αρμάλας), Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Μπελεβώνης, Έμπερτ, Οκάν (46′ Μπούμαν), Καϊούμπι (46′ Σαμπανίδης), Σταμένκοβιτς.

Πηγή: Nova Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This