Επιλογή Σελίδας


Του Γιώργου Καρανικόλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού σε συνεργασία με το Γενικό επιτελείο Εθνικής Άμυνας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα έγινε επίδειξη τεσσάρων αθλημάτων (μπάσκετ, πάλη, τοξοβολία και ξιφασκία από παλιούς Ολυμπιονίκες  και Παγκόσμιους Πρωταθλητές των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας για παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Τα παιδιά γνώρισαν το αθλητισμό και τις αξίες του από καταξιωμένους παλαίμαχους που τους έδειξαν τα «μυστικά» των παραπάνω αθλημάτων.

Κεντρικό πρόσωπο των επιδείξεων ήταν ο συντοπίτης βετεράνος διεθνής  μπασκετμπολίστας, Αργύρης Παπαπέτρου, που ως γνωστόν αγωνίστηκε στον Πιερικό και τον Παναθηναϊκό.

«Ψυχή» της εκδήλωσης ήταν η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου, Δήμητρα Τελίδου, η οποία είναι και μέλος του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας του Παλιού Ελευθεροχωρίου, που  είχε συντονίσει τα πάντα στην εντέλεια.

20220227_100200

Από πλευράς Δήμου Πύδνας Κολινδρού παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, Ανέστης Μανώλας, οι Αντιδήμαρχοι, Κώστας Παραλυκίδης, Δημήτρης Ζαφείρης, Πασχάλης Πουρτσιδης, Λάζαρος Προβατίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Βασίλης Παππάς και ο πρόεδρος του ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ, Κώστας Πλασταράς και από τα τοπικά σωματεία ο πρόεδρος του ΑΟΚ Αιγινιακός, Βασίλης Λεωνίδης και ο Σιδέρης Ματσκίδης της Νίκης Αιγινίου.

Στους αθλητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δώρα, ενώ στους εκπαιδευτές από πλευράς Δήμου δόθηκαν διάφορα αναμνηστικά πακέτα.

20220226_170023

Pin It on Pinterest

Shares
Share This