Επιλογή Σελίδας

Του Θοδωρή Σταμούλη

Τα νικηφόρα αποτελέσματα συνέχισαν οι βυσσινί του Παναγιώτη Γκουτσίδη και παρέμειναν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Βέροια. Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ΑΕΛ πέτυχε ο Γκοτζαμανίδης στο 33′.

Στο πρώτο μέρος οι Λαρισαίοι μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 12′ απείλησαν με τον Μαυριά. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει με τον Παπαγεωργίου στο 21′ και στο 24′ να αγγίζει το 0-1. Λίγα λεπτά μετά και ειδικότερα στο 33′ ο Γκοτζαμανίδης άνοιξε το σκορ. Ο Γιάκος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα “κόλλησε” στην περιοχή των Σερραίων με τον Γκοτζαμανίδη να σουτάρει νικώντας τον Καβουσάκη για το 0-1.

Δύο λεπτά μετά οι βυσσινί απώλεσαν τεράστια ευκαιρία με τον Όγκμποε να περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, να πλασάρει σε κενή εστία και την μπάλα…να “βαλτώνει” στον λασπώδες αγωνιστικό χώρο εκατοστά πριν την γραμμή του τέρματος και τον Καρασαλίδη να απομακρύνει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε οι καλές στιγμές ήταν μηδαμινές με το 0-1 να παραμένει έως το τέλικος. Μοναδική καλή ευκαιρία αυτή του Έππα στο 60′ και το δοκάρι του Στίνα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που “καρδιοχτύπησε” τους Θεσσαλούς.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια προσθέτωντας ακόμα τρεις βαθμούς στο “σακούλι” της και τον Πανσερραϊκό να παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Πίντο, Βάντερσον (57’ Στίνα), Κόντσι, Μαρκιόνι, Κρητικός (68’ Εππας), Ανάκογλου (74’ Φουάσης), Ντίαζ, Κανίς.

ΑΕ Λάρισας (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεωδορόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (90+4’ λ.τρ. Μηλτιάδης), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κολομπίνο, Ραμίρεζ (81’ Γαρουφαλιάς), Γιάκος (70’ Παπαγεωργίου Κ.), Μαυριάς, Νικολιάς (90+5′ Γλυνός), Ογκμποε (90+5′ Κούστα).

Πηγή: Regista

Pin It on Pinterest

Shares
Share This