Επιλογή Σελίδας

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης “κόλλησε” ο Πιερικός, ο οποίος δε μπόρεσε να κερδίσει τον Αλμωπό Αριδαίας, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Αλμωπός προηγήθηκε δύο φορές με Σέου στο 19′ και Πέττα στο 45’+1′ αλλά ο Πιερικός βρήκε “απαντήσεις” με ισάριθμα γκολ του Β. Παπαδόπουλου στο 34′ και στο 85′.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να “αποδράσουν” με το “τρίποντο” στο 90’+4′ όταν ο Τριανταφυλλάκης αστόχησε σε τετ α τετ με τον Τζήμα ενώ στο 90’+6′ ο Εμπουσί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα, όμως η Τσιοφλίκη δε μέτρησε γκολ, σφυρίζοντας κάτι που κανείς δεν κατάλαβε…

Έτσι, ο Πιερικός δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το “διπλό” στην Καβάλα και έφτασε τους 19 βαθμούς σε 20 αγώνες, ισοβαθμώντας στη 12η θέση με τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει 19 αγώνες. 

Ο Αλμωπός έφτασε τους 26 βαθμούς και έπιασε στην 7η θέση ΠΟΤ Ηρακλή και ΠΑΟΚ Β’.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας την προσέφερε το katerinisport.gr.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φωκαΐδη από αριστερά, η μπάλα απομακρύνθηκε από την άμυνα του Αλμωπού και κατέληξε στον Χαρτσιά που έκανε ένα μακρινό σουτ χωρίς τύχη.
7′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωκαΐδη από δεξιά η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μπουολί πήρε το ριμπάουντ και έκανε το σουτ όμως ο Ρουσσάκης με προβολή παραχώρησε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
16′ Ο Χαρτσιάς από αριστερά άλλαξε παιχνίδι για τον Παπαδόπουλο, αυτός τροφοδότησε τον Φωκαΐδη που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
18′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Αλμωπός “πάγωσε” το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Σέχου. Ο Γιαλαμούδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Σέχου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Μπουολί και τον Τζήμα, “γράφοντας” το 0-1.
26′ Ασυνεννοησία Τζήμα – Γιαλαμίδη, με τον τερματοφύλακα του Πιερικού να βγαίνει αρκετά έξω από την περιοχή του για να διώξει, η μπάλα όμως κατέληξε στον Γιουκούδη που επιχείρησε από μακριά να σκοράρει στο ανυπεράσπιστο τέρμα, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και άστοχο και έφυγε άουτ.

34′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Β. Παπαδόπουλος δέχτηκε την πάσα από τον Φωκαΐδη μέσα στην περιοχή και με συρτό διαγώνιο σουτ από δεξιά νίκησε τον Παϊτέρη και ισοφάρισε σε 1-1.
45’+1′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Πέττας έκανε το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Τζήμας βρήκε τη μπάλα αλλά δε μπόρεσε να την συγκρατήσει και να αποσωβήσει το 1-2 για τον Αλμωπό. Στη φάση του δεύτερου γκολ για τους φιλοξενούμενους, η άμυνα του Πιερικού υπέπεσε σε συνεχή λάθη, μη καταφέρνοντας να απομακρύνει τη μπάλα, η οποία κατέληξε στα πόδια του παίκτη του Αλμωπού που “τιμώρησε” τους Κατερινιώτες για την ολιγωρία τους…

50′ Πολιορκία του Πιερικού στα καρέ του Παϊτέρη. Μετά από εκτέλεση πλαγίου του Παντελιάδη από δεξιά, ο Τόσκας επιχείρησε με τακουνάκι να αιφνιδιάσει, έδιωξαν πριν περάσει τη γραμμή οι αμυντικοί του Αλμωπού, στη συνέχεια οι Κατερινιώτες ανέκτησαν την κατοχή και ο Εμπουσί έκανε το δυνατό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά από προβολή αμυντικού του Αλμωπού. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο.

65′ Μετά από λάθος του Τόσκα έξω από την περιοχή του Πιερικού, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν, η μπάλα έφτασε στον Ρόβα που μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ υπό την πίεση του Γιαλαμίδη, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Τζήμα.
67′ Σουτ του Γιουκούδη μέσα από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Τζήμας.
68′ Ο Σέχου έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τζήμας μπλόκαρε.
70′ Ο Πιερικός ζήτησε καταλογισμό πέναλτι για χέρι αμυντικού όμως η Τσιοφλίκη δεν είχε την ίδια γνώμη.
73′ Μετά από σέντρα του Παντελιάδη από αριστερά ο Κανούλας έκανε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή αλλά ο Παϊτέρης απέκρουσε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
79′ Ο Φωκαΐδης επιχείρησε να αιφνιδιάσει από μακριά τον Παϊτέρη αλλά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού μπλόκαρε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
83′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιερικού, ο Εμπουσί από κοντά έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα επάνω στον Παϊτέρη που μπλόκαρε.
85′ ΓΚΟΛ! 2-2: Μετά από σέντρα του Παντελιάδη από αριστερά, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά από κοντά “εκτέλεσε” τον Παϊτέρη και ισοφάρισε σε 2-2.
90’+1′ Ο Φωκαΐδης επιχείρησε μακρινή “λόμπα” που έφυγε άουτ.
90’+4′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Αλμωπό που έφυγε δύο με έναν στην αντεπίθεση, ο Ρόβας έβγαλε τον Τριανταφυλλάκη τετ α τετ με τον Τζήμα αλλά ο ποδοσφαιριστής του Αλμωπού κατάφερε να αστοχήσει!
90’+6′ Ο Ντίνας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Εμπουσί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως η Τσιοφλίκη προς γενική κατάπληξη διέκοψε το παιχνίδι, χωρίς να καταλάβει κανείς αν σφύριξε άουτ ή επιθετικό φάουλ…

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας) με βοηθούς τους Κουφό και Νταβέλα (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μπαΐλης (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού Ίτσιος (29′) και Ζούρκος (90’+2′) καθώς και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας (36′) ενώ από τον Αλμωπό παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα κάποιος από τον πάγκο της ομάδας (36′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς (76′ Κριμιτζάς), Μηλιώτης (49′ Τοπαλίδης), Παντελιάδης, Eboussi, Γιαλαμίδης, Ίτσιος (62′ Κανούλας), Φωκαΐδης, Τόσκας (76′ Ζούρκος), Παπαδόπουλος, Bouoli (76′ Ντίνας).
Στον πάγκο: Γαλάνης, Καρανάτσιος, Δεμηρτζόγλου, Ζαφειράκης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (87′ Πατσιαβούρας), Κολλαράς, Κέρθι (63′ λ.τ. Τριανταφυλλάκης), Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (90′ Ζαχάρος), Ρόβας, Σέχου, Γιουκούδης (90′ Μπακούτσης), Ρουσσάκης (87′ Πρίκας).
Στον πάγκο: Dokic, Rivas, Καράμπελας, Αδαμίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This