Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και ανατροπές, Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου και Ελπίς Ανδρομάχης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Ανδρομάχης έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα 11 παιχνίδια η ομάδα του Θάνου Τζήμα είχε 9 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ στα τελευταία 4 παιχνίδια μετράει 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Η Ελπίς έφτασε τους 30 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -7 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό (δεν έχει κάνει το ρεπό του) και στο -4 από τον Καλλιθεακό, ενώ την πλησίασε ο Απόλλων Λιτοχώρου (δεν έχει κάνει το ρεπό του) στο -1.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου έφτασε τους 24 βαθμούς και παραμένει στην 6η θέση, έχοντας πλέον διαφορά 3 βαθμών από την 7η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου.

Το 0-0 δεν άλλαξε στα πρώτα 45 λεπτά παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι με τον Σκούφα, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Α. Μπαλαούρα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 47′ με κεφαλιά του Σιώκα έπειτα από ωραία σέντρα του Σκούφα.

Η ομάδα του Γεωργάκη Ολύμπιου μέσα σε τέσσερα λεπτά έφερε τα “πάνω-κάτω”, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 70′ με σουτ του Μπακούρα και φτάνοντας στο 2-1 στο 73′ με κεφαλιά του Δασκαλάρα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα της Ανδρομάχης ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργιάδη στο 80′.

Διαιτής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Τραούδα και Χατζηγιάννη

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Πανωλής, Μπαλαούρας Απ., Κουμαντζιάς Β. (51′ Μπαλαούρας Δ.), Δασκαλάρας, Μέλλιος, Μπακούρας, Ευαγγελόπουλος, Νούλας, Ναλμπαντίδης, Κώστας.

Ελπίς Ανδρομάχης: Μαντζόλης, Κελέρογλου, Κουκάρας, Γεωργιάδης, Κατσαντώνης, Μπούσιου, Τσέτσιλας (65′ Ρόζος), Παπαδόπουλος (82′ Παπαζήσης), Σιώκας, Κυπαρίσσης, Σκούφας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This