Επιλογή Σελίδας

Την “κούρσα” της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εξακολουθεί να “οδηγεί” ο Αιγινιακός που συνέτριψε τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Νέο Παμβρυακό με 5-0 στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε τους 37 βαθμούς και παραμένει πάντα στο +3 από τον Καλλιθεακό που όμως έχει κάνει το ρεπό του, ενώ αύξησε την απόσταση από την 3η του πίνακα Ελπίδα Ανδρομάχης που έχει 30 βαθμούς έχοντας κάνει κι αυτή το ρεπό της.

Ο Νέος Παμβρυακός έμεινε στους 10 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας παραμένοντας στο -3 από Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα και Εθνικό Κατερίνης και βρίσκονται ακριβώς από πάνω.

Οι Αιγινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” από νωρίς το παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα το σκορ ήταν ήδη 2-0, με τη συνέχεια να αποτελεί τυπική διαδικασία.

Το σκορ για την ομάδα της Βόρειας Πιερίας άνοιξε μόλις στο 3′ ο Κιρκιλιανίδης.

Ο Καπετάνος στο 14′ ζευγάρωσε τα τέρματα για τον Αιγινιακό, με το 2-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 54′ ο Κιρκιλιανίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0.

Στο 56′ ο Παππάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το τελικό 5-0 “έγραψε” στο 87′ ο Καπετάνος, με το δεύτερό του γκολ στην αναμέτρηση.

Διαιτής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακος: Μοσχίδης, Κακατάτσιος, Τσερόλας (57′ Παπαδόπουλος), Παππάς, Τσολακίδης (65′ Μιχαηλίδης), Δαραής, Καπετάνος, Φιρινίδης (65′ Χαιρεκάκης), Κιρκιλιανίδης (71′ Μαστροθύμνιος), Ορφανίδης (57′ Λαναράς), Μπουντάνι.

Νέος Παμβρυακός: Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος (46′ Νικολαΐδης), Τσάτσος Δ., Βαϊνάς, Τσάτσος Δ. (75′ Στραβογιάννης Ν.), Καραμέλιος, Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης Ν., Χασιάκης, Δαλάκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This