Επιλογή Σελίδας

Με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο β’ ημίχρονο ο Απόλλων Λιτοχώρου “έκαμψε” την αντίσταση του Εθνικού Κατερίνης, νικώντας τον με 2-0 στο “Ιωάννης Καλλιανίδης” στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Χρήστου Χασιώτη εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της τρίτης Ελπίδας Ανδρομάχης και την πλησίασε στον 1 βαθμό, με τους Λιτοχωρίτες να έχουν πλέον 29 βαθμούς έναντι 30 της ομάδας της Ανδρομάχης.

Ο Εθνικός έμεινε στους 13 βαθμούς, μαζί με τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, με τις δυο ομάδες που είναι στην 8η θέση να απέχουν πλέον 11 βαθμούς από την 6η θέση η οποία οδηγεί στα πλέι οφ.

Το… δρόμο της νίκης για τον Απόλλωνα “άνοιξε” ο Καταχιώτης ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 65′ και στο 68′ έκανε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τρία λεπτά πιο πριν, οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο πέναλτι.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Κουκουνάρας στο 71′, σε μια φάση στην οποία οι Σταθμιώτες διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο α’ ημίχρονο.

Διαιτής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Τσαταλμπάς (52′ Κουκοδήμος), Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης, Τζιάμας, Καραλής (61′ Καραλής), Τσικαδέρης (69′ Modiga), Βαρνάς, Bostanxhi, Δελίδης.

Απόλλων Λιτοχώρου: Μητρόπουλος, Κύριλλος, Φούφι (81′ Παναγιώτου), Κλιγγόπουλος, Ντάτσι, Κουράτι, Χέδας (65′ Καταχιώτης), Μαύρος, Κουκουνάρας (90′ Ζαχουδάνης Δ.), Κανούλας (90′ Γκρίνιας), Κεχαγιάς (65′ Ζηνέλης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This