Επιλογή Σελίδας

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο, ο Καλλιθεακός Καλλιθέας κέρδισε με 2-1 τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα σε αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στο -3 από τον Αιγινιακό, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

Οι Καλλιθεάτες έφτασαν τους 34 βαθμούς και παραμένουν στη 2η θέση, αυξάνοντας την απόσταση από την 3η Ελπίδα Ανδρομάχης σε 4 βαθμούς.

Ο Όλυμπος έμεινε στην 9η θέση και τους 13 βαθμούς όσους έχει και ο Εθνικός Κατερίνης, με την απόστασή τους από τη ζώνη των πλέι οφ να βρίσκεται πλέον στο -11.

Το 0-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου έκανε ο Καλαϊτζής στο 33′ με σουτ, εκμεταλλευόμενος τροφοδότηση του Κατσιούλα από αριστερά.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Τσιτλακίδη στο 50′.

Ο Τσιτλακίδης ήταν ο παίκτης που ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 59′ όταν “τσίμπησε” τη μπάλα πριν προλάβει να την μπλοκάρει ο Μπεκιάρης και την έστειλε στο ανυπεράσπιστο τέρμα, “γράφοντας” το τελικό 2-1.

Διαιτής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Δ. Τσικήτάρη και τον Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης, Μπαμπέτας, Γκόγκος, Ιωάννου, Βογιατζής, Ζωγράφος (87′ Αμβροσιάδης), Κεραμιδιώτης (53′ Μαλιώρας), Παπαδόπουλος, Τσιτλακίδης (75′ Τσιτλακίδης).

Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπεκιάρης, Μπουτογιάννης, Περδίκης, Καλαϊτζής, Τόκας, Κουλιανόπουλος, Τσουρέκας, Μιχαλίτσιος (37′ Ζαρογιάννης), Σαφέτης, Κατσιούλας, Αετός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This