Επιλογή Σελίδας

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 0-1 τον Ολυμπιακό B για την 21η αγωνιστική της Super League 2, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 74′ ο Λεμάνγκρ. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το ματς με 19 τελικές (οκτώ προς την εστία), είχαν δύο δοκάρια και 64% ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά το τέλος του αγώνα τους βρήκε να έχουν ηττηθεί.

Η ομάδα του Ιμπαγάσα παρατάχθηκε με παίκτες όπως οι Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ και Φορτούνης. Ο τελευταίος μάλιστα, είχε το ένα δοκάρι, ενώ έφτιαξε τη φάση για το δεύτερο. Αυτή ήταν η 6η ήττα των «ερυθρόλευκων» και η τέταρτη νίκη του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.

Τζιμπούρ

Παρών στο γήπεδο ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος εκτελεί χρέη συμβούλου του προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας.

ΣΚΟΡΕΡ: 74′ Λεμάνγκρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης (72′ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (81′ Τσέλιος), Μαρίνος, Βοΐλης (62′ Μπα), Σουρλής, Πινακάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γράφας): Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο (87′ Σούλτσε), Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (85′ Ζιάκκας), Κοζού, Νούσιος (72′ Λεμάνγκρ), Σταματής, Τιμπούε.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This