Επιλογή Σελίδας

Φιλική ήττα με 0-1 από την Κ20 της Αναγέννησης Καρδίτσας γνώρισε η Κ20 του Πιερικού, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο τεχνικός της ομάδας, Θάνος Κούρτογλου έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και αρκετούς επαγγελματίες.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση υπέρ των Θεσσαλών επιτεύχθηκε με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου από τον Ζάγκο έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνας του Πιερικού που δε μπόρεσε να απομακρύνει, με το 0-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Πιερικό ο Μαυρίδης έχασε πέναλτι στο β’ ημίχρονο ενώ οι Κατερινιώτες είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χατζηπουργάνη αλλά και δυο καλές στιγμές με Χατζηπουργάνη και Αλχαζίδη.

Οι Καρδιτσιώτες εκτός από το γκολ είχαν και δύο δοκάρια με Ζάγγο και Κολοκύθα αλλά και άλλες καλές στιγμές.

Πιερικός Κ20 (Θάνος Κούρτογλου): Κότσα, Μπάπκας, Παραδείσης, Γκιώνης, Τσιλιγκίρης, Βέτσος, Χατζηπουργάνης, Παπαθανασίου, Αλχαζίδης, Μαυρίδης, Σεϊταρίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Νταμπώσης, Συμεωνίδης, Kielh, Παπαδόπουλος, Ενέρτι, Σαλδής, Δημητριάδης, Λαζαρίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας Κ20 (Ιωάννης Ποντίκας): Γκαντής, Τίγκας, Γεωργαντζάς, Τσιανακας, Στάθης, Φώτης, Μπάνι, Ζάγγος, Γκίνης, Κολοκύθας, Αργυρόπουλος.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπακατσής, Γραββάνης, Τσέλιος, Βελεσιώτης.

Η ομάδα του Πιερικού υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα Κ20 του ΝΠΣ Βέροια την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This