Επιλογή Σελίδας

Στη 3η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εδραιώθηκε ο ΠΟ Ελασσόνας που κέρδισε με 1-0 τον Αμβρυσσέα Διστόμου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η θεσσαλική ομάδα έφτασε τους 32 βαθμούς και πλέον απέχει 12 βαθμούς από τον σημερινό της αντίπαλο που με 20 είναι η ομάδα η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, στην 8η θέση.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 12′ ο Τόλιος με σουτ.

Στο 74′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φουρκιώτης, με τους Ελασσονίτες να συνεχίζουν και να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κεχαγιάς της ΕΠΣ Κοζάνης.

Εκτός από τις δύο κίτρινες κάρτες του Φουρκιώτη, κίτρινες κάρτες είδαν ακόμη οι Λαγός, Νταμπώσης και Καραγκούνη του ΠΟ Ελασσόνας και οι Χ. Κυπραίος, Μπαλντάς, Βιέννας και Δήμου του Αμβρυσσέα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Λαγός, Νταμπώσης, Φουρκιώτης, Κακάμης, Ματούλας (60′ Αρσένης), Τόλιος (60′ Καραγκούνης), Κοντοθανάσης (60′ Ιγγλέζος), Γκαμπέτας (76′ Περγκιόνι), Ντουλάγκ, Γκουντρουμπής (85′ Μούξιος).

Αμβρυσσέας Διστόμου (Γιάννης Λύτρας): Πάππος, Πούλος, Ιωάννου, Κυπραίος Χ., Μπαλντάς, Αλμπάνης (60′ Μαλισσόβας), Αντωνόπουλος, Βιέννας, Βλάχος (71′ Κυπραίος Μ.), Γεωργουσόπουλος, Δήμου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This