Επιλογή Σελίδας

Στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας “σκαρφάλωσε” η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε με 3-1 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη εκμεταλλεύτηκε τις ήττες Ατρομήτου Κατερίνης και Δία Δίου και τις προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα πίνακα φτάνοντας τους 36 βαθμούς έναντι 35 των δυο ομάδων.

Ο Αχιλλέας έμεινε στους 10 βαθμούς και πλέον βρίσκεται μόνος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας αφού ο μέχρι σήμερα ισόβαθμός του, Αετός Καταλωνίων πήρε ισόπαλία στην έδρα της 25ης Μαρτίου.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Ζιάκα στο 30′ και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 70′ της αναμέτρησης.

Εκεί όμως ανέλαβε δράση ο Αποστολίδης, ο οποίος σκοράροντας τρεις φορές χάρισε στα “τσακάλια” την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ισοφάρισε σε 1-1 στο 70′ και έδωσε προβάδισμα με 2-1 στο 83′.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 89′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους B. Χαλκίδη και Στ. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Γκουδάρας, Λαδάς, Δημάσης, Γούτσιος, Κοσμίδης, Πρασσάς (70′ Παναγιωτίδης), Μπουρανής (80′ Καμπερίδης Χ.), Ματζουράκης (85′ Πατατούκας), Καμπερίδης Β., Τσιάμης (46′ Αποστολίδης).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Λαράκου, Παπαγιαννόπουλος, Καραγκούνης Ι., Καραγκούνης Π., Σιαμάγκας, Μυρωτής, Γαβρίδης, Ζιάκας, Υφαντής, Τσεντίδης (65′ Χαραλαμπίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This