Επιλογή Σελίδας

Στο +8 από τη 12η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον η ΑΕ Καρίτσας που κέρδισε με ανατροπή τον Θερμαϊκό Κορινού, επικρατώντας με 3-2 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Καριτσιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, με “αντεπίθεση” στο β’ μέρος έφτασαν στην ανατροπή και πλέον έχουν 19 βαθμούς έναντι 11 του 12ου Αετού Καταλωνίων.

Ο Θερμαϊκός έμεινε στους 24 βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Οι Κορινιώτες ήταν ανώτεροι στο α’ ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Τρούμπαλου στο 24′ έπειτα από συρτή σέντρα από δεξιά.

Στο 41′ ο Παρδάλης με γυριστή κεφαλιά στο 1ο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-2 για τον Θερμαϊκό Κορινού, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε και η ΑΕ Καρίτσας πήρε τα ηνία της αναμέτρησης με τον Κοσμίδης να φέρνει το ματς στα ίσα με δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά.

Συγκεκριμένα, στο 56′ έκανε το 1-2 με διπλή προσπάθεια έπειτα από συρτή σέντρα από δεξιά και στο 58′ ισοφάρισε σε 2-2 για τους “κιτρινόμαυρους” με σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος βαθιά μπαλιά στην πλάτη της κορινιώτικης άμυνας.

Το “τρίποντο” στην ομάδα της Καρίτσας χάρισε ο Μπέης που διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Θ. Μητράκα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κυριακού και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Πατρής, Γουλαντάς, Φακίτσας, Βελώνης, Μπέης, Γιαζιτζόγλου, Κοσμίδης, Γκαντάς (46′ Γκίνας), Γούτσιος (70′ Χασιώτης), Μητράκας Ν., Μητράκας Θ. (90′ Καρανάτσιος).

Θερμαϊκός Κορινού: Βασιλειάδης (46′ Γαβριηλίδης), Πολυχρονιάδης, Καραμανώλας, Νταντίνης, Αγγελάτος, Μπαμπέτας (72′ Κέλο), Κατσούλης Β. (72′ Qevani), Χνούδας, Τρούμπαλος, Παρδάλης, Κατσαμάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This