Επιλογή Σελίδας

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Αετός Καταλωνίων που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την 25η Μαρτίου στο “Γεώργιος Ασλανίδης”, με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος στην “κούρσα” της τετράδας.

Η ομάδα του Αετού έφτασε τους 11 βαθμούς και είναι πλέον μόνη στη 12η θέση του πίνακα, στο +1 από τον προτελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ενώ το “συγκρότημα” του Νίκου Τσαγκαλίδη έφτασε τους 34 βαθμούς και δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ήττες Ατρομήτου και Δία, τους οποίους και πλησίασε στον 1 βαθμό.

Πλέον, η 25η Μαρτίου είναι στο -2 από την 4η θέση εκεί όπου βρίσκεται η Αναγέννηση Κολινδρού με 36 βαθμούς.

Ο Αετός άνοιξε το σκορ με γκολ του Πάγια στο 15′.

Η 25η Μαρτίου ισοφάρισε σε 1-1 χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλου στο 26′, με το σκορ να μην αλλάζει στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Νίκολιτς και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Γκεβρέκης, Ρίζος, Στρατής (67′ Καλαμπάκας), Μήτρας Δ., Παυλίδης Α., Ξενόπουλος, Παυλίδης Γ., Οικονόμου, Καλαϊτζής (67′ Γκουλαξίδης), Γκουνέλας, Παπαδόπουλος.

Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Δούλαλας, Κουτσιαρής, Πότσι (89′ Ντόντης), Μούστα, Πουτσίκης, Βασιουρής (51′ Γκοντάνι), Κατσάρας, Λάζος Δ., Τζήκας, Πάγια.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This