Επιλογή Σελίδας

Βήμα παραμονής στην κατηγορία πραγματοποίησε ο Άρης Κοκκινοπλιτών που κέρδισε με 2-1 τον Δία Δίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Άρη, με γκολ του Σαββίδη στο 90’+2′ έφτασε στο πολύτιμο “τρίποντο”, καθώς πλέον η διαφορά της από τον 12ο Αετό Καταλωνίων αυξήθηκε σε 9 βαθμούς (20 έναντι 11).

Το “συγκρότημα” του Γιώργου Σκέντου είχε ανοίξε το σκορ στο 51′ με κεφαλιά του Μπαλαούρα ενώ είχε και δοκάρι με τον Μάρκου στο 23′.

Ο Λαζαρίδης με κεφαλιά είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 για τον Δία Δίου, στο 65′.

Η ομάδα του Δία που έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, μετά τα σημερινά αποτελέσματα βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, ισόβαθμή με τον Ατρόμητο Κατερίνης και στο -1 από την Αναγέννηση Κολινδρού που τους ξεπέρασε και ανέβηκε στην 4η θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Μιχαηλίδης (56′ Δημητριάδης), Μπαλαούρας, Μπιτσάνης, Γεμενετζίδης, Σκαμπαρδώνης, Παπαγιαννόπουλος Σ., Μουρατίδης, Μάρκου, Σαββίδης, Ανδρέου (69′ Παπαγιαννόπουλος Α.), Χρυσόπουλος (84′ Ndiaye).

Δίας Δίου: Παπανικολάου, Λαζαρίδης (69′ Τσαούσης), Πεΐδης, Αλεξανδρίδης, Καλουσίδης, Παμλίδης (55′ Ζαβαντίας), Καραμήτρος, Καραθάνος, Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This