Επιλογή Σελίδας

Τη διαφορά των 8 βαθμών από τον Βατανιακό διατήρησε ο πρωτοπόρος ΓΑΣ Σβορώνου που έστω και με το “φτωχό” 1-0 κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο Κατερίνης, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Σβορώνου έφτασε τους 56 βαθμούς έναντι 48 των Βατανιωτών που είναι στη 2η θέση ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 35 βαθμούς και υποχώρησε στην 5η θέση του πίνακα καθώς τον προσπέρασε η Αναγέννηση Κολινδρού.

Στο 66′ οι Σβορωνιώτες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λαγδάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ανατροπή αντιπάλου. Ο παίκτης του ΓΑΣ Σβορώνου είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 54′.

Ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τους “κιτρινόμαυρους” που στο επόμενο λεπτό έφτασαν στη νίκη χάρη σε γκολ του Κυρτέγου έπειτα από ασίστ του Καραμανώλα.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 67′ ο Κυρτέγος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τροφοδότηση του Καραμανώλα.

Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τον ΓΑΣ Σβορώνου να κατακτά τη 18η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Λαφατζής, Κωνσταντινίδης (72′ Σατσίδης), Σταλίκας, Μαλεζάς, Χαλκίδης, Μπαλαμπάνης (72′ Παναγιωτίδης Α.), Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης Γ., Στραβογιάννης, Χρυσόπουλος (79′ Περγκεγκάι), Ζαγγελίδης (31′ Medolli).

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Βαρβούτης): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης (63′ Καρτσαμπάς), Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος, Καραμανώλας (86′ Δελαβερίδης), Ζώβληκας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (86′ Κατσιαμήτας), Μακράκης (22′ λ.τ. Λαγδάρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This