Επιλογή Σελίδας

Έχασε και πάλι έδαφος η Δήμητρα Ευξεινούπολης, αφού δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας στον αγώνα με τον Ατρόμητο Παλαμά εκτός έδρας, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0.

Το σκορ για την ομάδα του Παλαμά άνοιξε ο Κόκκινος στο 37’ της αναμέτρησης, καθώς πλάσαρε τον Σταυράκη, που μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα (αλλά και στη συνέχεια) ήταν ο πιο σταθερός και καλύτερος παίκτης της ομάδας του Στέλιου Αρσένου.

Ακόμη όμως και ο Λαρισαίος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να κρατήσει τουλάχιστον το 1-0, αφού στο 42’ ο Ισπανός Σιβέριο με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό.

Ατρόμητος Παλαμά: Κουτσόπουλος, Μετούσης, Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Αρχοντής (85′ Έμερσον), Μπούσδρας, Κοντός (85′ Γερεντές), Μπαλτάς (72′ Ζάγκος), Σιβέριο (66′ Κατσιγιάννης), Μπασιάκας, Αλ. Κόκκινος (72′ Μαυρόπουλος).

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (46′ Δημητρίου), Μπιρμπίλης (46′ Μαυροζούμης), Γαλανόπουλος, Καμπέρης (77′ Μπουμπούκης), Πεπκολάι, Καρράς, Βουρδάκης (46′ Θωμαΐδης), Αναστασίου (77′ Παπουτσής), Λάμπος.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This